BelCompany

BelCompany verdwijnt uit Nederlandse winkelstraat

Winkelketen BelCompany verdwijnt op termijn uit de Nederlandse winkelstraten. Dat heeft Vodafone bekendgemaakt. Een aantal winkels worden omgebouwd, maar sommige zullen sluiten. Online blijft het merk wel bestaan.

De naam BelCompany verdwijnt op termijn uit de Nederlandse winkelstraten. Dat heeft Vodafone bekendgemaakt. De telecomprovider gaat een deel van de winkels ombouwen in Vodafone-winkels, maar er zullen daarnaast in de komende jaren ook winkels sluiten. Online blijft het merk BelCompany vooralsnog wel bestaan.

BelCompany

BelCompany

Vodafone heeft op dit moment 88 BelCompany-winkels nadat het die in 2011 overnam van Macintosh Retail. Een groot aantal daarvan is al omgebouwd naar Vodafone-winkels.

Maar volgens Vodafone bedienen de winkels van BelCompany en Vodafone steeds meer dezelfde doelgroep en is daarom besloten om verder te gaan met één winkelformule. Een deel van de resterende 88 BelCompany-winkels wordt dan ook omgebouwd naar de Vodafone-formule. In de komende vijf jaar zullen sommige bestaande BelCompany-winkels gaan sluiten. Het is in beide gevallen niet duidelijk om hoeveel winkels het gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2016, 10:40
Categorie Providers
Onderwerpen belcompany, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.