Reacties voor: Zibri’s ZiPhone is klaar voor firmware 2.0

Zibri, de maker van ZiPhone, laat op zijn weblog weten dat hij helemaal klaar is voor de definitieve release van firmware 2.0.
Lees het complete artikel → Zibri’s ZiPhone is klaar voor firmware 2.0
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dat nieuwe mobiledevice framework is al vernieuwd als je de laatste sdk hebt geinstalleerd.
    Mensen zullen upgraden vanwege de appstore, de ondersteuning met exchange en vele andere verbeteringen in de FW. De 04.05.02 baseband is ook al door anderen ge-unlocked.
    Dus zibri brengt niets nieuws. De pwnage(1.2) van het dev-team die nog niet beschikbaar is kan het zelfde, of nee beter nog 😉

  2. Ik blijf toch Ziphone gebruiken omdat het prima werkt en zeer makkelijk in gebruik is.

  3. ik ga over vanwege de exchange ondersteuning…

  4. ik ga over vanwegen dat ik gwn up-to-date wil zijn.

  5. Kan niet wachten op 2.0! Eindelijk ondersteuning van 802.1x voor op de hogeschool!

  6. Toch is het wel zo fijn dat hij ‘m nog update hoor… mensen die in het buitenland een iPhone kopen lopen vroeg of laat tegen iPhones aan die alleen met de 2.0 firmware geleverd worden. Dan is het wel zo fijn als je zonder problemen een programma als ZiPhone er overheen kan halen, zodat je vrolijk via je eigen netwerk kunt bellen.

    Dat er niet zoveel nieuws is klopt ook niet écht denk ik; de App Store zal voor velen een hele goede reden zijn om te updaten. Misschien is er onderhuids (geen MMS, geen copy-past, andere encryptie) niet veel interessants voor ons, de App Store zal zeker een hele grote gaan worden onder de iPhoners 🙂

  7. Exchange pushmaail: ik ga over op 2.0!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.