Man met Vision Pro

Reacties voor: YouTube gaat toch een Vision Pro-app maken

YouTube zegt nu toch aan een app voor de Vision Pro te werken. De nieuwe app zou 'op de planning' liggen.
Lees het complete artikel → YouTube gaat toch een Vision Pro-app maken
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik kan niet wachten totdat de mijne er is. Helaas nog een paar weken uitzingen

    Reageer op Jeroen

  2. Ik denk dat het voor de omgeving flink wennen is. Mensen zullen je uitlachen om het geen wat je doet. Over een paar jaar weten we niet beter en doet men iedereen het, dat ging voorheen ook zo met de eerste mobiele telefoon, vervolgens de AirPods, en met de Vision Pro zal dat niet anders zijn.

    Reageer op Lemco Luehof

    • Je gaat écht niet veel mensen met een Vision Pro zien lopen. Ik zie het dit product dan ook meer als een stap in de richting naar de Apple Glasses.

      Reageer op N.

      • We zullen zien, maar Apple maakt een kans. De concurrentie hebben het nooit echt van de grond gekregen, in tegenstelling wat Apple wel is gelukt.  Vision Pro is een VR bril, waar echt en fictief in elkaar overgaan, dus ook van Motion Sickness geen sprake van is. De tijd zal het leren, en als het Apple maakt of breekt zal de toekomst uitwijzen. Als je er niets meer van hoort is en een flop, als Apple navolging heeft gekregen door geruchten en verhalen op verjaardagspartijtjes dan is het gelukt.

        Reageer op Lemco Luehof

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.