Reacties voor: YouTube-video’s downloaden: niet langer met iTube, maar met Video Downloader

Let op: hoe populair de iTube-apps in de App Store ook zijn; je kan er geen YouTube video's meer mee downloaden. Wij hebben een alternatief.
Bart Breij -

Reacties: 21 reacties

  1. Zelf vind ik instatube erg fijn je kan er mee youtube, Dailymotion en vimeo filmpjes offline opslaan en ze zelfs overzetten naar je videomap onder je fotomap. Tot nu toe nog geen betere gevonden zelf dan.

  2. TubeBox doet het ook prima. Is even wennen want het werkt niet helemaal logisch, maar het doet wel wat het moet doen én is gratis!!

  3. Ik gebruik Mediaburner om video’s van YouTube op m’n filmrol te krijgen.

  4. Foxtube werkt toch ook nog steeds prima?

  5. Met de ap iFiles kan je ook youtube filmpjes downloaden en opslaan

  6. Video Downloader Pro is ook een fijne app voor youtube video’s, vind hem zelf erg fijn (:

  7. Ik gebruik Tube D/L pro werkt net zo als IDownloader maar dan voor you tube vids. Je moet wel binnen de app de video openen die je op wilt slaan. Werkt prima voor mij

  8. Ik gebruik “best video” en dat is een super app!!! Download series, films, YouTube alles

  9. gebruik Watchlater, werkt perfect en is gekoppeld aan je Facebook. Dus wanneer je update of hersteld kan je je liedjes later weer opslaan!

  10. Bij mij doet iTube het nog. Ik heb wel de betaalde versie dus de Pro versie zonder reclame, het is niet meer te vinden in de AppStore jammer genoeg maar de app doet het wel, niks te klagen.

  11. Ben al een half uur alle suggesties aan het proberen, maar geen een app kan van YouTube downloaden. Ook niet de video downloader uit het artikel.
    @redactie: wanneer hebben jullie dit getest??? Staat in de FAQ van de aangerade app zelfs dat YouTube en Vimeo niet ondersteund worden….

  12. Ik gebruik altijd McTube zit voor mij alles op wat ik nodig heb
    – Filmpjes in HD bekijken
    – YouTube filmpjes downloaden
    – YouTube filmpjes bekijken die je met de gewone YouTube app of op de mobiele site niet kunt bekijken
    – de filmpjes in je filmrol opslaan
    Voor mij helemaal perfect!!!

  13. Origineel geplaatst door Ronald
    TubeBox doet het ook prima. Is even wennen want het werkt niet helemaal logisch, maar het doet wel wat het moet doen én is gratis!!

    Werkt al paar maanden niet meer hier.

  14. Origineel geplaatst door Marvin
    Zelf vind ik instatube erg fijn je kan er mee youtube, Dailymotion en vimeo filmpjes offline opslaan en ze zelfs overzetten naar je videomap onder je fotomap. Tot nu toe nog geen betere gevonden zelf dan.

    Werkt hier niet. Update maar niet naar de laatste versie.

  15. @AppleFreak: MXTube is inderdaad de beste YouTube app ooit. Heb jij de in-app aankoop gedaan om de reclame weg te halen?

  16. Video Downloader Pro werkt gewoon prima: met de ingebouwde browser naar een filmpje, starten, en dan op het diskje drukken. Klaar.

  17. Dit klopt niet hoor. Ik heb nog de Premium versie van iTube en deze werkt nog uitstekend! iPhone 4S iOS 7.1.2

    Zie Screenshots

  18. @Ben: @AppleFreak:

    Is Mctube niet het zelfde als Mxtube?

  19. Ik had die itube gedownload maar hij is nep!! Ik kan niks opslaan en voldoet niet aan de eisen in de beschrijving!!!!!

  20. Weet iemand een fijne muziek app die ik kan gebruiken? Ik wil graag: -muziek kunnen luisteren zonder internet-Alle muziek in YouTube kunnen gebruiken-Dat ik niet per liedje hoef te betalen

    @Mike: ik vind van niet want je hebt internet nodig om muziek te luisteren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.