iPhone-6-Battery-Door-04

Uiteindelijke behuizing iPhone 6 krijgt minder opvallende strepen

De behuizing van de 4,7 inch iPhone 6 krijgt minder duidelijke strepen op de achterkant. Dat stelt de Franse website NWE op basis van foto's die ze hebben gevonden.

iPhone-6-Battery-Door-04
Dit is de echte behuizing van de iPhone 6 die zal worden aangekondigd op 9 september. Dat beweert althans de Franse website NWE op basis van nieuwe foto’s op het Chinese sociale netwerk Weibo. Het gaat volgens de Franse website om de 4,7-inch variant van de iPhone 6, die hier is afgebeeld in de grijze kleurstelling. De nieuwe foto’s geven, mits ze echt zijn, opnieuw aan dat de iPhone 6 zichtbare antenneranden krijgt die net even iets verschillen van de kleur die op de grote vlakken van de telefoon aanwezig is.

Eerder was er al sprake van dat dit een van de twee mogelijke designs van de iPhone 6 zou worden. Toen legden we de foto met deze kleurstelling nog naast een variant met anders gekleurde vakken aan de boven- en onderkant aan de achterzijde – een design dat meer wegheeft van de huidige iPhone 5s en voorloper iPhone 5.

iPhone-6-Battery-Door-01

iPhone 6 4 7 inch

De antennestrepen wijken af van de rest van de behuizing, omdat een volledig metalen ontwerp het signaal van de draadloze functies zou bemoeilijken. Om dezelfde reden zie je bij de iPhone 5s bijvoorbeeld zwarte streepjes aan de zijkant, terwijl de kunststof iPhone 5c een achterkant heeft die in één kleur is uitgevoerd.

Of dit echt de iPhone 6 in 4,7-inch variant wordt, valt nog te bezien. Officieel is er nog niets bekend over de volgende iPhones die op 9 september worden aangekondigd.

Later vandaag verschenen ook nog onderstaande foto’s op internet, gevonden door iPhonote.com.

iphone-6-front-glaspaneel

iphone-6-rear-metalen-behuizing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2014, 17:28
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.