Reacties voor: Bekijk verticale YouTube-video’s nu schermvullend op je iPhone

Horizontale YouTube-video's bekijken we al jaren schermvullend, maar voor verticaal gefilmde video's was dit een ander verhaal. Een update voor de YouTube iOS-app maakt het (eindelijk) mogelijk om deze filmpjes ook je scherm verticaal te laten vullen.
Lars Paymans -

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk gedaan van youtube.

  2. Hier trap ik niet meer in…
    De youtube app van google is gewoon een groot stuk stront.
    En fixen doen ze niet hoor… Nee, ze maken het bij elke update erger.
    Geef mij maar de oude youtube app van IOS 5 die speelde audio gewoon op de achtergrond af.

  3. @Hans: Zo Hans, dat moest er even uit of niet. Maar je hebt gelijk. De apps van Google worden alleen maar slechter. Heb het idee dat de apps primair worden ontwikkeld om data van je telefoon te halen ipv waar ze voor ontwikkeld zijn. Ik gebruik steeds meer gewoon de browser ipv apps. Batterij wordt ook niet meer leeggedronken door Facebook e.d. Apps van Google.

  4. Slechte zaak. Je moet verticaal filmen niet stimuleren…

  5. Vreemd genoeg had ik die nieuwe versie al… En ik vond het niks. Veel te onhandig, onlogische indeling. Met de oude was niks mis!
    Open ik net mijn youtube app, zie ik dat ik de oude versie weer heb… Hopelijk blijft dat zo!!!

  6. Horizontale video’s verticaal schermvullend kijken kan wel indien je rotatievergrendeling aan staat! Dan blijft nog steeds overigens de vraag waarom je het zou willen.

  7. Hmm, vreemd, bij mij ziet de Youtube app er totaal anders uit. Namelijk met material design en sinds gister worden de video’s, bijvoorbeeld in het aanbevolen scherm, onder elkaar getoond, met enkel de titel en een like knop en worden de video’s in dat scherm afgespeeld. Als je de beschrijving etc. wilt zien moet je eerst op de titel klikken. Werkt totaal niet handig. De vorige versie werkte veel prettiger.

  8. Ik heb ook al een tijdje die “Android” versie op mijn iPhone. De horror… en ik kom er maar niet van af 🙁

  9. Deze poppen maken zich ernstig zorgen over het Vertical Video Syndrome (V.V.S.). En daar ben ik het helemaal mee eens!

  10. Origineel geplaatst door Hans
    Hier trap ik niet meer in…
    De youtube app van google is gewoon een groot stuk stront.
    En fixen doen ze niet hoor… Nee, ze maken het bij elke update erger.
    Geef mij maar de oude youtube app van IOS 5 die speelde audio gewoon op de achtergrond af.

    Scharrel jij dan even lekker Marktplaats af voor een oude iPod en ga daar maar lekker YouTube op kijken. Oh. Wacht. Nee dat kan niet want YouTube heeft de oude API afgesloten. Volgende keer beter!

    De vernieuwde YouTube is zoveel beter 🙂

  11. Je zou verwachten van een groot bedrijf dat ze dit niet zouden moeten willen. In de achtergrond laten afspelen van video’s staat bij bij hoger op het lijstje dan het fixen van verticaal gefilmde filmpjes. De filmpjes die verticaal gefilmd worden zijn over het algemeen net zo debiel als de mensen die ze op deze manier filmen:)!

  12. Weet iemand welke app een goede alternatief is voor YouTube? Ik heb Jasmine maar heb ik het nog niet geprobeerd.

  13. Het zou überhaupt verboden moeten worden om verticaal te filmen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.