Yahoo Weer, OV Delay en Human verbeteren widgets

Drie apps die widgets introduceerden, hebben hun widget nu verbeterd. Ook My Camera Roll kreeg een foto-widget.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Widgets Yahoo Weer OV Delay HumanDrie apps die er als de kippen bij waren met widgets voor iOS 8, hebben hun widget nu aangepast naar aanleiding van gebruikerskritiek en eerdere fouten. De Nederlandse stappenteller Human laat nu meteen zien hoeveel minuten beweging je nog te gaan hebt om aan je dagelijkse 30, 60 of 90 minuten bewegen te komen. Ook de widget van openbaar vervoer-app OV Delay ging op de schop.

OV Delay pakte de problemen van de widget aan. De Nederlandse widget wilde je al eerder de meest recente vertrektijden van haltes om je heen zien, maar toonde vaak geen informatie of herlaadde niet. Nu moet je altijd de meest actuele bus-, tram-, en metro-tijden om je heen zien.

Bij Yahoo Weer waren we blijkbaar niet de enige gebruikers met kritiek. Yahoo houdt nog steeds vast aan een nieuwe foto van de omgeving elke keer dat je de widget laadt, maar de foto neemt minder ruimte in en beslaat nu de hele schermbreedte. Ook zie je de voorspelling van de twee volgende dagdelen in de app.

Een applicatie die nog geen widget had maar er na een update wel een introduceert, is het onlangs door ons gereviewde My Camera Roll. Het ‘ouderwetse fotoalbum’ voor iOS 8 laat de drie meest recente foto’s zien in een widget, waar vanuit je die foto snel kan openen in de app.

Lees ook: Beste widgets voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2014, 14:34
Categorie Apps
Onderwerpen human, ov delay, widget, yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.