MAXS snelheidsmeter met boete iPhone

Snelheidsapp MAXS laat zien hoeveel euro je te hard rijdt

De Nederlandse snelheidsmeter-app MAXS laat direct hoogte van je boete zien als je te hard rijdt. De iPhone-app is gratis te downloaden.

MAXS snelheidsmeter met boete iPhoneDe Nederlandse snelheidsmeter-app MAXS heeft een update gekregen die wel eens wat tongen kan losmaken. De applicatie liet al zien hoeveel je te hard reed ten opzichte van de maximumsnelheid, maar nu kan je ook op een andere manier zien dat je de wet overtreedt. MAXS laat voortaan ook zien wat de boete is als je te hard rijdt.

MAXS laat de boete in een slider zien. In de liggende houding van de iPhone zie je een balk met stippen erin die bepaalde stappen in de boetehoogte aangeven. De exacte boete staat klein vermeld in een vierkant vak, ten hoogte van die balk. De grootste displays in de app zijn nog altijd weggelegd voor je huidige snelheid en de maximumsnelheid die op dit tijdstip van de dag geldt.

MAXS snelheidsmeter iPhone MAXS snelheid rapporteren iPhone

De applicatie MAXS komt van de Nederlandse ontwikkelaar Innovactory International, dat eerder de reistijd-agenda TimesUpp op de iPhone uitbracht. Innovactory is geen onbekende in de sector van het verkeer: het bedrijf werd opgericht door ex-werknemers van TomTom.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2014, 10:45
Categorie Apps
Onderwerp snelheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.