Reacties voor: Dit heeft Apple *niet* aangekondigd tijdens WWDC 2018

Wel gehoopt, niet gekregen
Apple heeft tijdens de WWDC 2018 veel aankondigingen gedaan, maar toch zijn er ook veel langverwachte (en gehoopte) aankondigingen die het helaas niet hebben gered. Op welke functies moeten we nog wat langer wachten? We zetten ze op een rij.

Reacties: 26 reacties

  1. Is er eigenlijk al meer bekend over de iPhone SE 2? Tot nu toe blijft het bij geruchten zeker?!

  2. Origineel geplaatst door Kees
    Is er eigenlijk al meer bekend over de iPhone SE 2? Tot nu toe blijft het bij geruchten zeker?!

    Yep. Er waren een hoop geruchten, maar niks van hardware aangekondigd. Ik kon ook gewoon in de Apple store kijken. Was niet eens down.

  3. Openstellen NFC is het wel deels overgegaan. Namelijk dat je die op enkele universiteiten in Amerika kunt gaan gebruiken om deuren te openen ed.

  4. Juist dit zouden de hoogte punten zijn als Apple dit had geïntroduceerd, de rest wat er aangekondigd is, is niet zo spannend! Vooral dat de 1e gen. Apple Watch geen WatchOS ondersteund *sneu*. Ik wacht ook nog steeds tot de stainless steel beschikbaar is in NL?

    PS. Werkt de Apple Watch 3 met GPS en 4G in Nederland (met of zonder 4G abonnement)?

  5. Origineel geplaatst door Dinesh
    Juist dit zouden de hoogte punten zijn als Apple dit had geïntroduceerd, de rest wat er aangekondigd is, is niet zo spannend! Vooral dat de 1e gen. Apple Watch geen WatchOS ondersteund *sneu*. Ik wacht ook nog steeds tot de stainless steel beschikbaar is in NL?

    PS. Werkt de Apple Watch 3 met GPS en 4G in Nederland (met of zonder 4G abonnement)?

    Waar haal jij de informatie vandaan dat de 1e generatie Apple Watch niet wordt ondersteund? Deze krijgt gewoon een nieuwe update…

  6. @iculture, waarom start iCulture niet een online petitie af voor ApplePay naar Nederland EN België te krijgen. Misschien ism geïnterresseerde banken, of is dit een heel gekke gedachte. Jullie hebben een groot bereik en gezien de teleurstellingen iedere keer wanneer het niet aangekondigd wordt. Een duidelijker signaal kan wellicht iets bewerkstelligen. Wat aandeelhouders kunnen afdwingen kan een community met eindgebruikers toch zeker ook!

  7. Waar ik op hoopte:
    – always on display (iPhone X)
    – batterijpercentage in plaats van batterij icoontje (iPhone X)
    – retry knop als face-id je niet heeft herkent, in plaats van eerst scherm weer uit en aan. (iPhone X)

    Helaas…

  8. jammer genoeg geen tv app op apple tv in nederland en belgië😕 ik vraag me af of hij wel komt : ze zijn wel erg langzaam ermee🤨

  9. Die gouden Apple Watch van 10k wordt dus nu al niet meer ondersteund. Nice!

  10. @Ad: ik ben heel erg voor !!

  11. Origineel geplaatst door Ad
    @iculture, waarom start iCulture niet een online petitie af voor ApplePay naar Nederland EN België te krijgen. Misschien ism geïnterresseerde banken, of is dit een heel gekke gedachte. Jullie hebben een groot bereik en gezien de teleurstellingen iedere keer wanneer het niet aangekondigd wordt. Een duidelijker signaal kan wellicht iets bewerkstelligen. Wat aandeelhouders kunnen afdwingen kan een community met eindgebruikers toch zeker ook!

    Ja ik ben voor!

  12. @Jean-Paul Horn: Net zoals met leren lopen, leren doe je door vallen en opstaan. Ooit zal het wel vruchten afwerpen.

  13. Voorspellende quicktype in het Nederlands kun je heel makkelijk krijgen dmv. SwiftKey.
    Verder klopt her niet dat de samenvoeging tussen ios en mac apps onbesproken was. Die twee worden niet samengevoegd maar ios apps komen naar MacOS. De stap naar een ARM based mac lijkt dan ook een stukk dichterbij.

  14. @Ad: dan start je een petitie en leg je het niet bij iCulture neer.

  15. @Ad: Denk je dat de banken staan te springen om ApplePay aan boord te halen?

  16. Origineel geplaatst door JK
    Die gouden Apple Watch van 10k wordt dus nu al niet meer ondersteund. Nice!

    Wauw daar had ik niet eens bij stilgestaan…
    Maar de mensen die dat kunnen betalen hebben waarschijnlijk al een series 3 😛

  17. Ipv quicktype zit ik meer te wachten op een swype toetsenbord. Gebruik nu toetsenbord van Google wat geweldig werkt. Je zou zeggen dat Apple dat ook voor elkaar moet kunnen krijgen.

  18. Gelukkig heb ik niet gekeken naar de WWDC 2018 en in 2017 ook niet, ik heb er niet veel aan gemist Erg innovatief is Apple niet meer. Men is meer bezig de aandeelhouders tevreden te stellen. Gelukkig ook niet de gouden iWatch aangeschaft, was zonde van die € 10K geweest, mijn horloge van € 40,- voldoet prima om de juiste tijd te zien.

  19. Alhoewel de afwezigheid van een bekendmaking van Apple Pay teleurstellend is maar niet onverwacht, is er nog iets bekend geworden over uitbreiding van NFC?
    Ik heb Google afgestroomd, maar kan geen enkel nieuws sinds de WWDC vinden dat aangeeft of er uitbreiding is of niet.

  20. Spotify op de Apple Watch 🙁

  21. Origineel geplaatst door Tip
    @Ad: Denk je dat de banken staan te springen om ApplePay aan boord te halen?

    Oprecht kan ik hier ‘Ja’ op antwoorden. Waarom had Bunq het anders al bekend gemaakt en worden ze naderhand teruggefloten. Daar blijkt m.i. dat ze wel degelijk interesse hebben het aan te bieden aan hun klanten.
    Als je ING vraagt krijg je als antwoord dat ApplePay HELAAS nog niet beschikbaar is in Nederland maar dat ze de ontwikkelingen op de voet volgen.
    Dus ik weet niet waar jij je wijsheid vandaan haalt te veronderstellen dat het niet zo is.
    In mijn geval hoeft alleen maar ING in zee te gaan met ApplePay en dan ben ik blij.

    @@rno: Als ik makkelijk een grote schare medestanders kon bereiken zou ik het zo doen. Maar ik heb geen social Media kanalen, dus dan wordt het al lastig. Vandaar dat ik iCulture opperde.

  22. @Jean-Paul Horn: ze kunnen beter kijken aantal inwoners per land. Niet de grote.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.