Reacties voor: WWDC 2014 uitgelicht: vooruitblik op Healthbook

Apple zal vermoedelijk Healthbook in iOS 8 introduceren op WWDC 2014. iCulture vertelt je alles over de mogelijke aankondiging.
Lees het complete artikel → WWDC 2014 uitgelicht: vooruitblik op Healthbook
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Fijn hoor 🙂 Weer een standaard AppleApp icoontje voor in het “Apple zooi” mapje.

  2. Origineel geplaatst door Brian
    Fijn hoor Weer een standaard AppleApp icoontje voor in het “Apple zooi” mapje.

    hahahaha eens!

  3. Hoe lang duurt het voor ziektekostenverzekeraars deze gegevens zullen opkopen?

  4. Ja ik heb ook zo’n mapje met troep die behoorlijk vol is. De meeste app’s zijn gewoon useless.

  5. Voor jullie misschien niet zo interessant, maar ik ben wel zeer benieuwd. Zeker i.c.m. een smart watch. Eindelijk weer een functie waar ik al een tijdje naar uitkijk.

  6. Jaaa, wij zijn allemaal TOPSPORTERS die uitkijken naar Healthbook, ze hadden beter wat vroeger een groter scherm uitgebracht ipv wat appjes.

  7. Inderdaad als het is wat ik nu lees, dan zie ik alleen goed bedoelde rotzooi.
    Maar wie weet, we zien het vanavond wel.

  8. Mijn enige belangstelling gaat vanavond uit naar de compatibiliteit van iOS8 met mijn iPhone 4.

  9. “Gelukkig heeft je iPhone daarvoor genoeg mogelijkheden: de M7-coprocessor in de iPhone 5s houdt bijvoorbeeld al bij hoeveel stappen je op een dag loopt.”

    Ehhh, definieer ‘genoeg’? Volgens mij is dit namelijk de enige mogelijkheid. Of jullie doelen op hartslagmeterapps en willen daaromtrent credit geven aan de flitser? Niet echt spectaculair…
    Ik weet dat jullie smullen van elk gesprek en elke tekst waarin wat dan ook van Apple wordt belicht, maar hier wel even objectief blijven, redactie 🙂

    (Red.) Aangepast.

  10. @Liekele Helmus, Almere: Ik denk dat de iPhone 4S al moeite zal heb met ios 8.
    iPhone 4 kan iOS 7 net draaien. Ben blij, na 47 maanden kan ie niet meer de recente iOS draaien.
    47 maanden is prima support.

  11. @Brian: Misschien dat ze als antwoord op dit probleem eindelijk eens de mogelijkheid gaan bieden die standaardapps te verbergen? De Apple TV heeft het al, dus waarom niet? En trouwens, sommige apps kunnen met ‘beperkingen’ ook weggehaald worden. Nu alleen alles nog. xD

    Ik ben zelf waarschijnlijk niet van plan Healthbook te gebruiken (als dat überhaupt al komt én beschikbaar zal zijn op de iPhone 4S), maar ik denk dat het voor veel mensen toch erg handig zal zijn.

    @Rob: Ik denk dat de iPhone 4S prima iOS 8 kan draaien juist. Want bedenk wel, iOS 7 kwam met enorm veel visuele veranderingen. Dat was voor de iPhone 4 gewoon te veel. En iOS 8 zal qua vernieuwingen een beetje op iOS 6 gaan lijken, daar hoef ik niet over te twijfelen.

    Ik zou eigenlijk niet eens weten waarom Apple iOS 8 niet voor de iPhone 4 uit zou kunnen brengen. Immers, ze zouden de grootste problemen kunnen oplossen (ook voor de nieuwere toestellen) en veel van de verwachte nieuwe features vragen niet veel processorkracht.

    Dus mijn verwachting:
    De iPhone 4 zal iOS 8 ook nog krijgen, zo niet dan de iPhone 4S. Dat laatste is in ieder geval toch met veel zekerheid te zeggen.

  12. Ik hoop dan op hetzelfde concept als Nike & iPod….Dat je het bij instellingen kan uitzetten waardoor het icoontje helemaal niet zichtbaar is. Er zullen ongetwijfeld hele volksstammen zitten te wachten op deze feature, maar als het om een veredelde fitness app gaat, zie ik er helemaal geen toegevoegde waarde in. Pas als je er je bloedsuiker, INR en andere waardes mee kunt meten, lijkt het me een handige feature.

  13. Genoeg Nike, Beats & Podzooi.
    Een groter scherm a.u.b. en langer met batterij – hoe moeilijk kan het zijn ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.