WWDC 2013 video’s nu online te bekijken

Op YouTube zijn de video's van de ontwikkelaarsconferentie WWDC 2013 online verschenen. Het lijkt erop dat een onofficieel kanaal verantwoordelijk is voor de publicatie.

WWDC 2013 logoTijdens de WWDC 2013 zijn veel conferenties, lessen en workshops voor ontwikkelaars opgenomen op video. Deze worden normaal gesproken alleen beschikbaar gesteld aan geregistreerde ontwikkelaars voor de Apple-platformen. Toch zijn nu een aantal video’s online gezet op YouTube, zodat ze door iedereen kunnen worden bekeken, ongeacht of je ontwikkelaar bent. Het betreft echter geen officieel kanaal van Apple, al is de content duidelijk wel echt.

Het kanaal waarop de WWDC 2013-video’s zijn te zien heet simpelweg WWDCVideos. Het belooft een uitgebreide kijk in iOS en OS X in meer dan 100 sessies en evenementen. Het is momenteel niet duidelijk of Apple hier goedkeuring aan geeft of dat het stappen onderneemt om de content offline te halen. Wil je je kennis van iOS-ontwikkeling bijspijkeren, dan raden we aan om de video’s snel te gaan bekijken en/of te downloaden met speciale tools. Voor de ontwikkelaarsessies worden NDA’s ondertekend omdat de informatie nog niet openbaar gemaakt mag worden. De video’s werden voor het eerst ontdekt door Safari en WebKit-ontwikkelaar Timothy Hatcher bij MacStories.

https://www.youtube.com/watch?v=_CR_Rkb235I

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2013, 16:01
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht, youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.