Reacties voor: Witte iPhone 4 verschenen in voorraadsysteem Verizon

De witte iPhone 4 is verschenen in de voorraadsystemen van Verizon, de Amerikaanse operator van de CDMA iPhone.

Reacties: 33 reacties

  1. Ik neem op zeker een witte iPhone !

    5! (als die ook witte versie krijgt tenminste 🙂

  2. Ik snap heel die ophef om de witte versie niet zo goed.
    Vind het er eigenlijk maar heel goedkoop uitzien.
    Persoonlijke mening natuurlijk maar toch. Is er eigenlijk onderzocht welke versie van de iphone 3 het best verkocht is ? Ik bedoel dan natuurlijk de witte of de zwarte. Lijkt me wel leuk om te weten.

  3. De witte staat bij iedereen in het systeem. We hebben ook al tig van dit soort berichtjes gezien nu… En er is nog steeds geen witte.

  4. Word het zoals de iPhone 3G, alleen de achterkant wit. Of gewoon helemaal zoals op de afbeelding? Want dan wil ik hem wel nemen!!!

  5. Origineel geplaatst door IceFollow
    Word het zoals de iPhone 3G, alleen de achterkant wit. Of gewoon helemaal zoals op de afbeelding? Want dan wil ik hem wel nemen!!!

    Jij komt zeker net kijken in de iPhone wereld?? Anders had je het antwoord op deze vraag zelf geweten;) Hij word net als op de afbeelding anders hebben ze in de tussentijd het design nog aangepast bij Apple en dat lijkt met sterk bij een bestaand product:)

  6. Ze zijn ook op tijd :p
    Iedereen heeft al de zwarte versie gekocht en anderen hebben hun iPhone achteraf omgebouwt naar een witte.
    Ik nam vroeger altijd de witte versie 3G & 3Gs en heb nu de zwarte 4. Ik wou vroeger geen zwarte omdat ik dacht dat ik er minder vingerplekken op zou zien maar blijkbaar valt dat nog goed mee 😀

  7. De ladyphone is er…

  8. In het artikel wordt ook AT&T genoemd. Dat heeft wel een gsm 3g netwerk.

  9. zo mooi vind ik hem niet met de voorkant erbij;) alleen een witte achterkant is genoeg

  10. Je bent toch geschrift als je nu nog de witte iPhone 4 neemt? Hoogst waarschijnlijk komt de volgende iPhone er binnen kort al aan..

  11. Echt jammer…
    Als ze bij de lancering meteen de witte iPhone hadden verkocht had ik misschien een witte gekocht…
    Ik denk dat nu vele mensen zullen afwachten omdat er normaal in juli-augustus een nieuw model op de markt komt… Als ik nu een nieuwe iPhone nodig had gehad, dan zou ik alleszins nog een paar maand wachten om 1 te kopen…

  12. 😉 Gelukkig heb ik de mijne al laten ombouwen.
    Ik had al snel genoeg van alle speculatie’s en geruchten.
    Iedereen zijn eigen menig , maar ik heb witte iphones/ipads altijd al mooier gevonden.
    Vind het nog steeds een grote teleurstelling hoe apple met de hele zaak is omgegaan.
    Ook al zou de witte 4 nu eindelijk komen , dan nog is het een mega FAIL.
    Gelukkig zijn hier nu alle 3 me Idevices wit , nu is het weer wachten op de iphone 5.
    Hopelijk is die wel gelijk verkrijgbaar in wit….

  13. Origineel geplaatst door Kevin
    Je bent toch geschrift als je nu nog de witte iPhone 4 neemt? Hoogst waarschijnlijk komt de volgende iPhone er binnen kort al aan..

    of niet. misschien brengen ze de witte iphone nu wel uit zodat de iphone 5 later uitgebracht kan worden..

  14. Zo, na bijna een jaar wachten is dan hier de iphone “5” ….LOLLLLL

  15. Een witte IPhone? Ik zal het meteen even doorgeven aan mijn vriendin. Zelf vind ik dat de zwarte IPhone een chiquere uitstraling heeft.

  16. De iPhone 5 (of 5gen) kan goed nog even op zich laten wachten. Vorig jaar waren er rond deze tijd al zat aanwijzingen gevonden die lieten blijken dat de iPhone 4 in de zomer zou verschijnen. Zoals de gizmodo foto’s en al die modellen die in china gevonden waren. Dat er tijdens de WWDC geen nieuwe hardware word geintroduceerd wijst er alleen nog maar meer op dat we geen nieuwe iPhone gaan zien deze zomer.

    Persoonlijk word ik er helemaal ziek van hoeveel mensen tegenwoordig een iPhone 4 hebben, Ik ben dus heel blij dat ik met mijn witte iPhone 4 nog een beetje wat anders heb 🙂 Maarja dat is persoonlijk he!

  17. tja , in september mag ik een nieuwe telefoon dus als dat de witte/zwarte i4 gaat worden dan is dat niet anders.

    i4 is gewoon een heel goed ding en eigenlijk ben ik zeer tevreden over mijn 3GS maar die camera/video is het NET niet.

  18. Jaaaaaa! Eindelijk!! De laatste meesterzet van appel: een jaar oude telefoon, voor de zelfde introductieprijs, maar nu in het wit! Als dat geen lange wachtrijen gaat opleveren voor de appel stores weet ik het ook niet meer!

  19. Je bent zelf een nerd

  20. Waarom denkt iedereen dat er geen nieuwe iPhone komt? Over de iPad 2 was ook nagenoeg niets bekend! Apple kan komende zomer niet anders dan een nieuwe iPhone aankondigen! Mijn schoonbroer (medewerker Apple benelux) zegt dat er wel degelijk al op grote schaal wordt getest met een nieuwe iPhone. Echter is de iPhone niet vanaf juni beschikbaar. Deze zal eind juli beschikbaar komen in Amerika en eind augustus in europa en andere continenten. Dit omdat er een compleet nieuw ontwerp van iOS komt! Vandaar dat het evenement van 6 juni gericht is op iOS en OS X Lion die vanaf dan in de verkoop gaat. De iPhone wordt tijdens dat evenement WEL aangekondigd!

  21. slecht nieuws voor de iphone 5 … 🙁

  22. Ik weet niet meer wat ik moet nemen, een witte iPhone 4, of toch maar wachten op de 5. :confused:

  23. Ik denk wel dat er in juni een nieuwe iPhone wordt verkondigd hoor. Alleen zal dit een geüpdated versie van de iPhone 4 zijn en niks revolutionairs.
    Het is niet logisch dat Apple een bestaande en al bijna 1 jaar oude iPhone in een ander kleur als argument gaat aanvoeren om de nieuwe iPhone verder uit te stellen. Dit zal ongetwijfeld veel klanten kosten voor Apple aangezien Samsung en HTC hun nieuwe vlaggenschip hebben gepresenteerd waarmee de iPhone 4 mijn inziens niet mee kan concurreren.

  24. Ik vind dit allemaal geldklopperij! Een gsm dat een jaar geleden al had moeten uitkomen, uitstellen tot nu is een domme marketingzet. Ze proberen het exclusief te maken maar behalve het lakje heeft de gsm geen meerwaarde ten opzichte van een zwarte. Hoe kunnen we apple nu nog geloven? Het kan even goed zijn dat de witte nu op de markt komt en tegen het einde van de zomer een iphone 5. Naar waar gaat al die onzin toch?

  25. het kan maar zo zijn dat het iphone 5 is met witte kleur wie zegt nou dat de design van iphone 4 gaat veranderen ?

  26. Slimmerikken bij Apple. Nu gaan er nog een hele zwik mensen een witte halen.
    En dan in december met de kadomaand de Iphone 5 presenteren….alleen in het zwart natuurlijk hahahaha

  27. De vlaggenschepen van de overige merken zijn niet extreem veel beter dan de iPhone 4 nu is… Apple z’n marketing afdeling is wel de beste van de wereld, zonder al te veel info toch de halve wereld in z’n greep. De iPad 2 was overigens wel aangekondigd en nog geen 24 uur later stond marktplaats vol. Nieuwswaarde dat de iPhone4 wit in de magazijn systemen staat… Die staat op m’n werk al sinds november vorig jaar erin.

  28. Voor mij heeft de witte iphone altijd een sjike uitstraling gehad. Ik vind de zwarte iphone casuel maar hij heeft wel een stoere uitstraling

  29. Origineel geplaatst door NXT
    De vlaggenschepen van de overige merken zijn niet extreem veel beter dan de iPhone 4 nu is… Apple z’n marketing afdeling is wel de beste van de wereld, zonder al te veel info toch de halve wereld in z’n greep. De iPad 2 was overigens wel aangekondigd en nog geen 24 uur later stond marktplaats vol. Nieuwswaarde dat de iPhone4 wit in de magazijn systemen staat… Die staat op m’n werk al sinds november vorig jaar erin.

    Ben ik het niet mee eens. De samsung galaxy2 en de htc sensation zijn de iphone4 echt wel voorbij gestreefd.
    Het is wel zo dat de marketing van Apple superieur is. En de Iphone heeft het voordeel van de betere appstore en alle accesoires en systemen die je erop aan kan sluiten die te verkrijgen zijn. Maar om het eerlijk te houden moeten we eerst de op Iphone5 wachten en die vergelijken. Maar hardwarematig loopt Apple nooit voorop. Die moeten het van hun ecosysteem hebben.

  30. @seminifeer: ik kan geen meerwaarde meer bedenken van de iPhone ten opzichte van een samsung galaxy s2 of een htc sense idd. vroeger was de ihpone superieur in zijn taken. nu zijn er al meer dat.

  31. Vorige 2 telefoons waren HTC. Ben superblij met me 3gs maar Apple blijft erg achter tegenover de wensen van de consument maargoed iPhone is een gadget en erg populair. Mijn volgende wordt echt wel weer een HTC..

  32. Origineel geplaatst door @pple_nerd
    Vorige 2 telefoons waren HTC. Ben superblij met me 3gs maar Apple blijft erg achter tegenover de wensen van de consument maargoed iPhone is een gadget en erg populair. Mijn volgende wordt echt wel weer een HTC..

    En dat noemt zich de ‘@pple_nerd’? 😀

  33. Zelfs de product identificatie pagina in Apple’s GSX laat al tijden een witte iPhone 4 zien, maar dat zegt dus blijkbaar niks.
    Plaatje erbij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.