Echt waar: maak van de iPhone een bieropener

Met de iPhone Bottle Opener Case kan de iPhone 3Gs of de iPhone 4 in een handomdraai een biertje openen. Er zit zelfs een gratis applicatie bij de hoes die een geluid naar keuze afspeelt tijdens het moment supreme.

Bieropener hoes voor de iPhoneNét op tijd voor het weekeinde. De iPhone Bottle Opener Case geeft de al zo veelzijdige iPhone er nóg een functie bij: die van bieropener. De plastic hoes is aan de achterzijde namelijk uitgerust met een mondje, waarmee je de bejubelde bruine of groene flesjes makkelijk van de dop kan ontdoen. De flessenopener is uitgerust in het zwart of roze. Natuurlijk. Bij Gadget&Gear kost hij 20 dollar voor de 3G-versie en 25 dollar voor de iPhone 4. Duur? Je krijgt er een gratis app bij.

Met die applicatie kan je een geluid inladen dat de iPhone afspeelt zodra er een biertje wordt geopend. De app biedt zelf al een aantal geluiden aan, maar desgewenst kun je er helemaal een momentje van maken met je favoriete nummer uit de iPod library.

Het bizarre is dat dit niet eens de eerste hoes is die een bieropener van de telefoon maakt. Een half jaar geleden schreven we al over iBottleopener die dezelfde functie biedt voor dezelfde prijs. En een Texels biertje had in de zomer van 2009 al eens een actie met een gratis opener in de vorm van de 3G. Gerstenat en de iPhone; blijkbaar is het een goede combinatie. Proost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2011, 18:52
Categorie Accessoires
Onderwerp bier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.