Reacties voor: Witte iPhone 4 vanaf nu in Nederland te koop [update]

De witte iPhone 4 is sinds 28 april in Nederland en tientallen andere landen. We leggen in dit artikel uit waar je terecht kunt voor een witte iPhone met of zonder abonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 64 reacties

  1. Veel te duur nee ik hou het liever bij mijn zwarte iphone 4

  2. Zojuist gehaald bij T-Mobile en hij ligt hier nu op tafel! Kon sinds 2 maanden verlengen en heb dus even het geduld gehad om op de witte te wachten. Toestel zou me bij i300 verlenging €100 gaan kosten, maar ik had mazzel volgens de verkoper, want de kassa gaf maar €0 aan! Nu snel aan iTunes gooien…

  3. Vreselijk vind ik erg te duur. Beter niet kopen!

  4. Hoe kunnen ze het nou rechtvaardigen dat ze praktisch precies dezelfde toestelprijzen blijven handhaven als 8 maanden geleden toen de zwarte versie uit kwam?!

    En waarom is de 32gb telkens standaard 100,- meer dan de 16gb?! Is 16gb aan opslag echt 100,- waard? 50,- zou ik nog snappen, maar 100,- voor 16gb extra opslag slaat nergens op.

  5. Origineel geplaatst door Jord
    Jord zei op 28

    Als je dat geduld toch hebt, wacht dan op de iPhone 5
    toch proficiat met een van de eerste witte van nederland!

  6. Lijkt het nou zo, of heeft die witte iphone een extra gleufje?

    Overigens wel leuk dat we in Nederland “Now available” eindelijk eens voorlopen op de VS: “available tomorrow”

  7. Origineel geplaatst door sWEN
    Origineel geplaatst door JordJord zei op 28Als je dat geduld toch hebt, wacht dan op de iPhone 5 toch proficiat met een van de eerste witte van nederland!

    Jij weet niet hoe mijn iPhone 3G er uit ziet :). Barsten in het scherm, barsten in de achterkant, zelfs het glas was er vanaf aan het brokkelen. Nog langer wachten zat er dus niet in. Als de witte deze week niet was gekomen was het voor mij ook een zwarte iphone4 geworden, hoor. Met nu een fatsoenlijk vervangend toestel mogen de jongens van Pro Assist mijn oude op komen halen vandaag.

  8. Die losse toestelprijzen zijn belachelijk, puur speculatief. Alles wijst erop dat de witte iPhone hetzelfde kost als de zwarte. Maar op dit moment is de Apple store offline (waarschijnlijk omdat de witte iPhone erin gezet moet worden) dus is het even niet te controleren.

    Overigens vind ik de aanbiedingen van KPN Hi ook niet echt scherp. Tel daarbij nog eens de extra toeslagen voor bepaalde soorten datagebruik die binnenkort ingevoerd gaan worden en dan zijn ze helemaal niet zo concurrerend meer.

  9. Origineel geplaatst door Farid
    Hoe kunnen ze het nou rechtvaardigen dat ze praktisch precies dezelfde toestelprijzen blijven handhaven als 8 maanden geleden toen de zwarte versie uit kwam?!En waarom is de 32gb telkens standaard 100,- meer dan de 16gb?! Is 16gb aan opslag echt 100,- waard? 50,- zou ik nog snappen, maar 100,- voor 16gb extra opslag slaat nergens op.

    Bij Apple wordt een toestel pas afgeprijsd als de volgende generatie in de winkel ligt. Dus zwart of wit, de iPhone 4 zal pas goedkoper worden in september, als de 4S/5 (hoe het ding ook mag gaan heten) verkrijgbaar is. Dat is het verschil met bv. Android toestellen, waar een toestel moet worden afgeprijsd zodra er een concurrent met een nieuw model komt, om de verkopen te redden.

    En 100 euro voor 16GB lijkt misschien niet in verhouding, een 16GB geheugenkaartje of USB stick is veel goedkoper. Maar dat heet marktwerking. Apple bepaald de prijzen en de mensen zijn wel of niet bereid om het ervoor te betalen. Alternatieven zijn er niet, je kunt niet zelf het geheugen van een iPhone uitbreiden. Was dat wel zo, dan was de meerprijs misschien ook wel lager.

  10. Ik heb er net 1 gehaald bij Vodafone, en dan met een Sizz abbo. Kost 45 per maand en toestel voor 50 euro. Heel redelijk moet ik zeggen! En hij is echt heel erg mooi!
    Mijn 3Gs was echt op, zo op dat ik niet op een 4S of 5 kan en wil wachten. Als de opvolger over een half jaartje er is en op voorraad zien we wel weer verder ;).

  11. Ik neem aan dat hij nu ook los in de Apple winkel te bestellen is zoals de zwarte voor 599 en 699, gezien de Apple Store nu offline is.. 😉

  12. Ik vind dit wel kansloos !!

    Mij iphone 3gs met €29,- bijbetaling gekocht en nu is het €229,- met de iphone 4.
    Terwijl dat ding alleen een beter beeldscherm en camera heeft !!

    Ben geen applefanboy of androidfan maar de overstap naar een galaxy s2 word wel gedwongen !!

  13. Origineel geplaatst door D.
    Ik vind dit wel kansloos !!Mij iphone 3gs met €29,- bijbetaling gekocht en nu is het €229,- met de iphone 4. Terwijl dat ding alleen een beter beeldscherm en camera heeft !!Ben geen applefanboy of androidfan maar de overstap naar een galaxy s2 word wel gedwongen !!

    en beter geluid, en noice cancellation, en meer ram, en een snellere processor, en duurdere materiaal, en een gyroscope en….

    OT: jammer dat het zo lang heeft geduurd tot de witte uitkwam, echter ben ik blij met de zwarte gezien ik die gewoon mooier vind.. hopelijk komt de iPhone 5 nog in juni en anders september..

  14. Werd net gebeld door T-mobile over het verlengen van mijn contract. Toen ik zei dat ik zat te twijfelen tussen de Iphone 4 wit of wachten op de nieuwe kon de medewerker met “zekerheid” zeggen dat er in December een nieuwe iphone zou komen. Juni maar even afwachten of het inderdaad zo is.

  15. @ Jord

    Wat voor abbonement heb je gehaald, wat heb je betaald en voor hoelang?
    Ik wil hem namelijk ook halen

  16. Toch iets om over na te denken. Vandaag is ook de launch van de Samsung Galaxy S 2. Een toestel dat een behoorlijke upgrade (qua specs) krijgt ten opzichte van de Galaxy S. Is het toeval dat de witte iPhone vanaf vandaag verkrijgbaar wordt?

  17. Ziet er mooi uit 🙂 wit
    Heeft wel wat alleen vind het Zwarte toch net iets meer Apple :$
    gefeliciteerd voor de gene die de witte hebben gekocht weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen
    I Love My black IPhone 4 32GB 🙂

    Ps Add me even op GameCenter,

    LeroyL het maakt spelletjes op de IPhone net iets leuker 😉

  18. Beetje duur en snap nog steeds niet dat 16gb meer nog zoveel meer moet kosten.
    Trouwens ook niet dat wit zo’n dure kleur was

  19. Nu te koop op apple.nl.
    599, 3-5 werkdagen.

  20. @Michel van Drongelen: Wit is ook geen dure kleur, wanneer de gekte is overgewaaid en de Apple Store is weer open, zal blijken dat de witte precies evenveel kost als de zwarte. Het bleek alleen wel een lastige kleur te zijn, het heeft Apple idioot veel tijd gekost om de problemen eruit te krijgen: het bleek dat het licht van het scherm door de witte behuizing straalde en het licht van de flitser bleek door de behuizing heen rechtstreeks in de camera te schijnen. Overigens vraag ik me bij dat laatste probleem af hoe dat nu zit met de mensen die hun i4 voorzien hebben van een doorzichtige achterkant…

  21. Apple Store is weer open, en de witte is even duur als de zwarte!

  22. @D.:

    iPhone 4 is echt een heel ander toestel.. sowieso de snelheid is echt een groot verschil ten opzichte van de 3GS.

  23. Op zich wel opvallend dat de applestore nu eens de goedkoopste aanbieder is zo te zien. Nog steeds wel een kleine afgang als je het mij vraagt maar wel goed dat er geen halfbakken product op de markt is gedumpt. Aan de andere kant misschien ook wel weer een slimme zet van apple om de witte versie alsnog uit te brengen. Meestal vallen de verkopen ver terug in afwachting van het nieuwe model maar nu de witte alsnog is uitgebracht kan er misschien nog wat extra omzet worden gegenereerd.

  24. Belachelijk dat die uitzuigers van iPhone service point en phoneshop ook in dit overzicht staan.

  25. The white iphones will be collectors items as when the next iphone comes out then the iphone 4 will be only a black 8gb model., myself i find the white iphone a kids phone and ugly , and who uses t-mobile are stupid as you know one of your first posts here will be to complain that you dont have 3g , anyone who upgrades now will regret it as in september you will see a cooler beter model , the white iphone is too late to arrive , but atleast finally girls can buy an iphone as the white is a womans phone more than a mans phone ,

  26. @whulsbergen:
    Dat “gleufje” is volgens mij een led flitser

  27. Ik persoonlijk zou dan nu ook wachten op een iPhone 5..
    Ik zou het een domper vinden om nu een witte te kopen en er in juli eventueel achter te komen dat de 5 eraan komt.. (Met misschien een hoop nieuwe functies, groter scherm, dual core enz enz.. )

    maar goed ik ben dan ook nog dik tevreden met mijn mooie zwarte iPhone 4 🙂

  28. Dom om nu te kopen 12 maanden terug belde Tmobile ook op om abonnementen te verlengen.

    Iedereen weet toch dat de prijzen over een maand of 2 gaan zakken en dat voorraden afgebouwd moeten worden.

  29. Origineel geplaatst door Alfred
    Bij Apple wordt een toestel pas afgeprijsd als de volgende generatie in de winkel ligt. Dus zwart of wit, de iPhone 4 zal pas goedkoper worden in september, als de 4S/5 (hoe het ding ook mag gaan heten) verkrijgbaar is. Dat is het verschil met bv. Android toestellen, waar een toestel moet worden afgeprijsd zodra er een concurrent met een nieuw model komt, om de verkopen te redden.En 100 euro voor 16GB lijkt misschien niet in verhouding, een 16GB geheugenkaartje of USB stick is veel goedkoper. Maar dat heet marktwerking. Apple bepaald de prijzen en de mensen zijn wel of niet bereid om het ervoor te betalen. Alternatieven zijn er niet, je kunt niet zelf het geheugen van een iPhone uitbreiden. Was dat wel zo, dan was de meerprijs misschien ook wel lager.

    Ik zeg nergens dat er geen redenen zijn waarom Apple deze toestelprijzen hanteert of waarom ze koppig 100,- extra rekenen voor 16gb. Het enige wat ik zeg is dat hun redenen de prijzen niet rechtvaardigen.
    Het komt er samengevat op neer dat ze de toestelprijzen zo hoog hebben omdat ze het kunnen. En zo lang ze genoeg kopers blijven vinden, moet ze dat ook zeker blijven doen; het is en blijft namelijk een bedrijf dat uit is op winst.

    Waar het op neer komt is dat Apple zelf genoeg reden heeft om de prijzen te hanteren; zij doen het omdat het kan. Wat ik echter niet snap is welke goede argumenten potentiële witte iPhone 4 kopers hebben om die prijs te betalen.

  30. En zo verdwijnt je mail (blijkbaar weggemod) over of het toeval zou zijn dat de Witte iPhone op dezelfde dag wordt gelanceerd als de Samsung Galaxy S 2 (met erom interssante specs), waarvan de aankondiging al weken bekend stond.

    Ik maak deze opmerking als iPhone 4 gebruiker, die naar een 5 (met beter specs) uitziet, ipv 10 maanden later een ander kleurtje met dezelfde specs!

    (Red.) Je reactie staat gewoon online.

  31. Witte iPhone4 …… te laat

    Trouwens, ik wil liever een paarse … 😉

  32. 2 jaar lang een 3G gehad. leuk toestel, maar nu zo traag al stront door een rietje. En de vele updates hebben geen zak geholpen. werd alleen maar erger. Nee geen iphone meer voor mij. android maar een kans geven. pas daarna concluderen wat nu echt beter is 😉

  33. Origineel geplaatst door whulsbergen
    Lijkt het nou zo, of heeft die witte iphone een extra gleufje?Overigens wel leuk dat we in Nederland “Now available” eindelijk eens voorlopen op de VS: “available tomorrow”

    MacRumors:
    The proximity sensor has been one of the most interesting features given Apple’s redesign of the area surrounding the sensor on the front of the device above the earpiece slot. Early white iPhone 4 samples and images showed a grille of small holes, but that design has been replaced in the shipping version with a lozenge-shaped black window covering the sensor. The sensor covering is essentially invisible in the black iPhone 4 given that device’s coloration.

  34. Jeetje, de chinese jongens en meisjes bij Foxconn hebben de Deathgrip opgelost in het ontwerp van de witte iphone 4.

  35. Origineel geplaatst door Rav3n
    Witte iPhone4 …… te laatTrouwens, ik wil liever een paarse …

    Leuk dat de witte versie er toch wel is aangekomen, maar of dat ik de mijn zwarte versie inruil voor een witte: daar moet ik trouwens nog eens goed over na te denken. Hij is wel heel laat er door gekomen.

    offtopic: is jouw naam soms Justin Bieber? :-p

  36. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Jeetje, de chinese jongens en meisjes bij Foxconn hebben de Deathgrip opgelost in het ontwerp van de witte iphone 4.

    Bron?

  37. Origineel geplaatst door alvani
    Origineel geplaatst door iPhonist von GatesJeetje, de chinese jongens en meisjes bij Foxconn hebben de Deathgrip opgelost in het ontwerp van de witte iphone 4.Bron?

    Deathgrip is ook nog steeds bij de witte, net zelf getest. Maar vind dat deathgripverhaal altijd een beetje zoeken naar problemen, moet heel erg mijn best doen om het bereik 2 streepjes te laten zakken, bij normaal gebruik weet ik zeker dat ik er nooit last van heb.

  38. Net witte 4 gekocht…
    Raar maar lijkt steeds sneller dan mn zwarte 4..
    Beide die ik test 16GB…
    Als ik Navigon start… witte steeds sneller klaar…

  39. @nibs.

    Als je zo nodig een stuk in het egels wil schrijven, oké. Maar doe het de volgende keer wel goed, want er is geen touw aan vast te knopen.

  40. @ASN:

    In nog geen rechtvaardiging. Elk nieuw toestel dat uitkomt hoort beter te zijn dan het vorige. Volgens jouw beredenering zijn de telefoons over 20 jaar 367.348 euro want ja, betere dit, betere dat, betere zus, betere zo…

  41. Origineel geplaatst door Philip
    Net witte 4 gekocht… Raar maar lijkt steeds sneller dan mn zwarte 4.. Beide die ik test 16GB… Als ik Navigon start… witte steeds sneller klaar…

    schoef m ff open om te kijke of ze er niet stiekem toch een a5 chip in hebben gedaan 😛

  42. uiterlijk maandag of dinsdag witte iphone binnen (H) krijgt me moeder me zwarte iphone van mij :$

  43. Letop; levertijd 3-5 werkdagen klopt niet. Verzending vindt plaats tussen 3-5 werkdagen. Ontvangst duurt langer. Vandaag bestellen is tussen 9 en 11 mei pas ontvangen.

  44. Is er iemand hier die me kan vertellen waar ze hem los verkopen voor de normale prijs ? (699 euro)

    Ik ga morgen op zoek naar de 32GB maar geen idee waar te beginnen. Beste is denk ik bij een APR ?

  45. @Benny: Online bij apple.nl?

  46. Wat ik raar vind en dat heb ik zelf ondervonden is dat de iphone 4 de beste telefoon is tot nu toe.
    Ben heel erg teleurgesteld in Android toestellen .
    Zodra mijn vakantie geld binnen is ga ik hem halen in wit natuurlijk.
    O ja ik ben een echte man die van wit houd.
    Een toestel los is goedkoper dan dat je twee jaar aan zo’n duur iphone abo vast zit heb ik uitgerekend.

  47. @robin:

    dat dacht je. als je de iphone los koopt moet je toch ALSNOG een abbo nemen, en dan kost het wel weer meer…

  48. Origineel geplaatst door Wilfred
    @Benny: Online bij apple.nl?

    Ik heb dus totaal geen zin om daarop te wachten als ik hem dan echt pas 9-11 mei in huis heb zoals iemand hierboven zei.

    Ik zoek een winkel die ze voor 599 en 699 verkoopt.

  49. Bij TMobile moet je voor een verlenging van je i-150 abbo voor 2 jaar ineens 249 euro bijbetalen voor de witte 16gb!!!! Word nu echt te gek….vond 229 euro al teveel, maar dit slaat alles!!!

  50. wat een dikke onzin :S
    ik als bestaande klant moet 289,95 euro betalen als ik mijn abbonement wil verlengen naar I-300 2 Jarig iPhone 4 32GB
    En nieuwe klanten moeten voor dezelfde abbonement 199,95 euro betalen..
    ik zou nog goedkoper uitkomen als ik mijn abbonement opzeg en weer opnieuw afsluit..
    eerlijk, dat is toch een dikke onzin?

  51. Zwarte iphone 4 op Marktplaats en de witte besteld 😀
    Nu maar wachten…….

  52. Cheaper loose online by apple.nl . No point in a 1 years contract at the cheapest abo price , find its always cheaper in the end to buy a sim only and the phone loose , you save and dictate how much you want to pay per month , as the iphones on apple are simlockfree it saves the hassle with simlocked operator versions which at the moment are only t-mobile who lock the iphones

  53. Ik vindt hem wel raar iphone 4 wit het zijn gewoon oude iphone 4 van vorig jaar alleen apple heeft wit stikker op het scherm voorkant en achterkant geplakt is duidelijk te zien. en de randen worden snel vies. lekker bezig apple :S

  54. Jullie lijken wel een stelletje wijven door met een witte foon te gaan rondlopen. Eerlijk, is niemand meer tevreden met wat men heeft tegenwoordig?

    Triest hoor….

  55. Origineel geplaatst door zackary
    Jullie lijken wel een stelletje wijven door met een witte foon te gaan rondlopen. Eerlijk, is niemand meer tevreden met wat men heeft tegenwoordig?Triest hoor….

    Sommige mensen hebben nou eenmaal liever een witte, en als die het geld er voor over hebben wat maakt dat jou dan uit, ik vindt jouw reactie triest.

    Tuurlijk ben ik tevreden met mijn zwarte iPhone maar ik heb gewoon liever een witte nu die er eindelijk is.

  56. Origineel geplaatst door Benny
    Origineel geplaatst door zackaryJullie lijken wel een stelletje wijven door met een witte foon te gaan rondlopen. Eerlijk, is niemand meer tevreden met wat men heeft tegenwoordig?Triest hoor….Sommige mensen hebben nou eenmaal liever een witte, en als die het geld er voor over hebben wat maakt dat jou dan uit, ik vindt jouw reactie triest.Tuurlijk ben ik tevreden met mijn zwarte iPhone maar ik heb gewoon liever een witte nu die er eindelijk is.

    Tuurlijk Benny, moet je ook helemaaal zelf weten. Maar kun je dan niet beter op de witte 5 wachten?

  57. @zackary:Hoezo wachten op de 5? Nou gewoon de 4 verkopen en een 5 kopen als deze er is.

  58. Zie net op de vodafone website dat de tarieven voor de iPhone 16gb naar 99,95 zijn gegaan bij een 450/900 abonnement. Wisten jullie dit al?

    Waarom zetten die gasten eerst tarieven online en gaan ze die vervolgens weer wijzigen?

    grrr

  59. gisteren een mail gekregen dat de iphone verzonden is, maar nu staat er bij track and trace:

    04 May 2011 Hong Kong Delay. Recovery Action Underway
    04 May 2011 Hong Kong Shipment In Transit.
    04 May 2011 Hong Kong Shipment Received At Transit Point.
    03 May 2011 Shenzhen Shipment In Transit.
    03 May 2011 Shenzhen Shipment In Transit.
    03 May 2011 Shenzhen Shipment Collected From Sender.

    ‘DELAY’ dus.
    & ‘EXCEPTION’ bij de vracht status.

    iemand hier ervaring mee?

  60. eergister een witte gehaald.

  61. Heb zondag een witte besteld via Apple.nl nog steeds niet binnen 🙁

    Duurt lang 🙂

  62. Gisteren in Groningen een witte gehaald. Mooi toestel.

  63. Zaterdag een witte gehaald, early renewal bij T-Mobile.
    Wel duur….maar een super (mooi!) toestel!

    Ik had eerst een 3Gs (die is nu naar mijn vriendin).
    Eens kijken of er eind dit jaar weer een nieuw model komt..en wat ik dan doe….

  64. Na flinke onderhandelingen bij telfort, na een aantal jaren simonly nu weer gewoon abbo’tje bij mijn telefoon (Moet per maand 8,50 meer betalen (i.p.v. 14 nu 22,50) ach dat viel nog te overzien. De telefoon zelf 60€ eeuh meneer ik ben al zoveel jaren klant bij jullie kunnen we daar niks aan doen? Doe mij hem gratis en ik neem hem zeg ik tegen die man.

    Eeuh nou ja eeeeuuh was het aan de telefoon. Ik weet het goed gemaakt we delen de kosten jij 30 ik 30 moet wel 60 bij de deur betalen maar krijg 30€ korting op eerste factuur.

    Stuur maar op hem ik gezegd 🙂

    Dus na de iphone 2G (Heb hem nog besteld uit amerika met postforwardings adres jaha) en een 3G waar ik er twee van versleten heb. Nu een Iphone 4G een witte.

    Kan niet wachten tot morgen die postbode hier is

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.