Reacties voor: Winkelen in de Apple Store kan nu ook op je pols (update)

De Apple Store-app werkt nu ook op de Apple Watch. Amazon en eBay boden eerder al de mogelijkheid om te winkelen vanaf je pols.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik ben echt benieuwd naar een gebruikerservarings van (onafhankelijke) gebruikers over hoe handig dat soort apps op de watch nu eigenlijk zijn als ie eenmaal een tijdje te koop is in Nederland.
    ( en ja onafhankelijk bedoel ik niet de overpositieve icultureredactie )

  2. Origineel geplaatst door Alfred j. Kwek
    Ik ben echt benieuwd naar een gebruikerservarings van (onafhankelijke) gebruikers over hoe handig dat soort apps op de watch nu eigenlijk zijn als ie eenmaal een tijdje te koop is in Nederland.
    ( en ja onafhankelijk bedoel ik niet de overpositieve icultureredactie )

    Dat zou mij ook erg interesseren. En dan ook niet door een techgeak. Gewoon door een gemiddelde gebruiker.

  3. Ik kan jullie enkel vertellen dat ik hem gisteren om heb gehad en hij veel dunner er strakker is ( naar mijn mening) dan je van de fotos zou verwachten. Ik heb hem helaas nog niet dus kan over watch os nog niet wat vertellen.

  4. Spijtig dat deze app enkel voor de Nederlandse gebruikers is ….

  5. op een inimini schermpje email lezen is al een ramp, laat staan op je gemakje shoppen. Rare ontwikkeling dit. Telefoonschermen moesten steeds groter en dan dit… Ik zie echt het nut er niet van in. Betalen met je horloge. Dat is handig. Maar wel een heel prijzige oplossing. Ik ga voorlopig maar eens heul lang kijken naar mensen die zo’n ding hebben. Een telefoon kun je tijdens een gesprek ook nog eens wegleggen. Een horloge blijft de hele dag signalen of trillingen afgeven. Ik denk dat ik er gek van zou worden.

  6. Er zijn veel reviews (engels) op youtube te vinden over de Apple Watch. Meestal techfreaks maar ook die kunnen objectief zijn, of iig objectieve criteria hanteren. Een van mijn favorieten is die van The Verge.

    Overal zijn de meeste reviewers enthousiast over de kwaliteit en ervaring, maar geven ook dat er nog geen écht nut is om er een te kopen. Ik wacht iig op de tweede generatie.

  7. @marijn: De Apple Watch is zeker geen “must have product” zolang je een smartphone bij je hebt. De smartphone zal altijd meer kunnen dan zo een klein horloge. Dat zal het zelfde geval zijn bij de tweede generatie Apple Watch

  8. fijn….
    Maar t zou leuker zijn als we eerst ns in de Apple store kunnen winkelen voor een Apple watch….

    wakker worden Tim !!!

  9. Waarom?? Komen telefoons met “postzegel formaat” scherm ook weer terug??

  10. Ik heb mn Watch nu een week en ben er blij mee. Batterijduur is prima en pak veel minder mn telefoon. Ik reageer veel op imessage berichten via mn watch, is erg handig.
    Maar: de Watch is een product wat niemand nodig heeft, niemand zal missen én toch heel leuk is om te hebben 🙂
    Hue via de Watch, Samsung tv zappen via de watch, Runkeeper e.d. via de Watch. Allemaal net wat makkelijker en sneller dan via je iPhone.

  11. @Harry: hoe lang duurt het opladen bij een lege accu?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.