iCulture winactie: Elgato Eve HomeKit-set

Win jij die slimme sensoren van Elgato Eve? #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag twee Elgato Eve-sensoren weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op die mooie prijs, bestaande uit een slimme stekker en bewegingssensor.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: Elgato Eve HomeKit-set

Smart home is een populair onderwerp op iCulture en we houden daar natuurlijk rekening mee bij de #10jaariCulture winactie! We geven een setje bestaande uit een Elgato Eve Energy en een Elgato Eve Motion weg, twee sensoren die moeiteloos samenwerken met Apple’s HomeKit. Ze hebben een winkelwaarde van €99,90.

Elgato Eve-sensoren: die wil je hebben!

We mogen namens Elgato de Elgato Eve Energy en de Elgato Eve Motion weggeven. Met de Elgato Eve Energy kun je elk apparaat op afstand bedienen. Deze slimme stekker steek je in het stopcontact, waarna je een ‘dom’ apparaat aansluit zoals een elektrisch kacheltje of sfeerverlichting. Via de Elgato Eve-app zet je deze lamp aan en uit, eventueel met Siri. De Elgato-app laat ook meteen zien hoeveel energie je hebt verbruikt.

De winnaar ontvangt ook een Elgato Eve Motion, de recent uitgebrachte bewegingssensor van Elgato. Ook die werkt met HomeKit en zorgt ervoor dat je automatisch scenes kunt activeren als je een kamer binnenkomt. Denk daarbij aan het inschakelen van de lampen en de verwarming.

Elgato Eve HomeKit pakket

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2017, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.