Website van het Jaar 2019

5 goede redenen om op iCulture te stemmen als Website van het Jaar 2019! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ook als je vooral de app gebruikt!
iCulture is dit jaar opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! 🏆 Twijfel je nog? Hier zijn 5 goede redenen om op iCulture te stemmen!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De stembussen zijn gesloten!

Website van het Jaar 2019Heb je nog niet gestemd op iCulture voor Website van het Jaar in de categorie Communities, dan is dit hét moment om dat te doen. Daarom geven we 5 redenen waarom we graag jouw stem willen hebben. We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor onze dagelijkse werkzaamheden. En je maakt daarbij zelf ook nog kans op een toffe prijs, want de organisatie achter Website van het Jaar heeft een mooi prijzenpakket beschikbaar met onder meer kans op een Sonos Play:5 of een luxe weekend in een 4-sterren hotel.

Misschien vraag je je af: “Waarom op de iCulture-website stemmen terwijl ik alleen de iCulture-app gebruik?” Goeie vraag! Het gaat bij de Website van het Jaar-verkiezing om het gehele platform, waar de app ook belangrijk onderdeel in is. Zonder site zou er ook geen app zijn. We zijn druk bezig om de laatste hand te leggen aan een nieuwe versie van de app, met donkere modus. Daarbij krijgen we hulp van meer dan 700 betatesters! Die steun vanuit de community vinden we indrukwekkend.

We zijn trots dat we deze keer voor de derde keer meedingen naar de titel ‘Beste community’ – een prijs die echt 100% waardering van onze lezers is.

Nog niet overtuigd? Dan hebben we nog 5 redenen om je hopelijk over te halen om je stem uit te brengen.

#1 Small is beautiful
In onze categorie moeten we het opnemen tegen grote techbedrijven zoals Pinterest, Instagram, LinkedIn en Twitter. Dat is natuurlijk een wat vreemde race, met een team van een handjevol mensen, tegenover bedrijven die duizenden mensen in dienst hebben. Toch zijn we met ons kleine team dagelijks behoorlijk productief, met heel veel nieuws, tips, video’s en andere content – en dat doen we nog elke dag graag!

#2 Je wil iets terugdoen
We vragen op iCulture nooit om geld of donaties en we verstoppen geen artikelen achter een betaalmuur. Alles is gratis te lezen en als je met een probleem zit staan we (o.a. via Twitter) altijd voor je klaar, zonder dat meteen een soort lidmaatschap voor je iDevices hoeft af te sluiten. Ben je goed geholpen en wil je je waardering uiten? Met een stem help je ons altijd!

#3 iCulture is meer dan nieuws
Je kent ons misschien vooral van de dagelijkse nieuwsartikelen over alles rondom Apple. Maar er is nog veel meer! Met meer dan 2.000 tips, gidsen en uitlegartikelen proberen we je op allerlei punten te helpen. Of je iCloud-backup nou mislukt is of je wil meer uit je Apple TV halen: we helpen je op weg. Blij mee? Dan zou het geweldig zijn als je ons steunt met je stem!

#4 We zijn continu aan het vernieuwen
iCulture bestaat meer dan tien jaar, maar dat wil niet zeggen dat we in het verleden zijn blijven hangen. We houden je regelmatig via een Instragram Story op de hoogte van gebeurtenissen achter de schermen, we maken de iCulture Podcast en proberen steeds te blijven vernieuwen, als er zich nieuwe mogelijkheden voordoen. Daarnaast blijven we natuurlijk continu verbeteren, ook dankzij feedback en suggesties van lezers. Dus ook daar zijn we blij mee.

#5 Omdat je het ons gunt!
We krijgen regelmatig leuke berichtjes binnen van mensen die ons al jaren volgen. Sommige mensen zijn al vanaf het prille begin iCulture-fan (iPhoneclub) en checken al bij het opstaan onze app of website. Daar zijn we natuurlijk waanzinnig trots op, dat we in het dagelijks leven van zoveel mensen een rol spelen. Het zou mooi zijn als al die waardering wordt omgezet in iets tastbaars. Er zijn niet zoveel verkiezingen voor de beste websites en deze willen we dolgraag hebben. Help je mee?

De stembussen zijn gesloten!


We hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.