iCulture Website van het Jaar

5 goede redenen om op iCulture te stemmen als Website van het Jaar 2018! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ook als je alleen de app gebruikt!
iCulture is dit jaar opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! πŸ† Twijfel je nog? Hier zijn 5 goede redenen om op iCulture te stemmen!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Website van het Jaar 2018Heb je nog niet gestemd op iCulture voor Website van het Jaar in de categorie Communities, dan is dit hét moment om dat te doen. Daarom geven we 5 redenen waarom we graag jouw stem willen hebben. We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor onze dagelijkse werkzaamheden.

Misschien vraag je je af: “Waarom op de iCulture-website stemmen terwijl ik vooral de iCulture-app gebruik?” Goeie vraag! Het gaat bij de Website van het Jaar-verkiezing om het gehele platform, waar de app ook belangrijk onderdeel in is. Zonder site zou er ook geen app zijn. En de verkiezing heet helaas niet Platform van het Jaar. Misschien maar goed ook, want dat is een wat vage term.

Overigens wijzen we zelf elk jaar de App van het Jaar aan bij de iCulture Awards. Het zou gek zijn als we ons zelf daarbij zouden uitroepen als winnaar πŸ˜‰ Vandaar dat we trots zijn dat we meedoen in een verkiezing die we niet zelf organiseren, en die we in een andere categorie vorig jaar al een keer gewonnen hebben. En dat smaakte zeker naar meer! Welke prijs is mooier dan ‘Beste community’ – een prijs die echt 100% waardering van onze lezers is.

Via deze link kun je stemmen

Nog niet overtuigd? Dan hebben we nog 5 redenen om je hopelijk over te halen om je stem uit te brengen.

#1 Small is beautiful
In onze categorie moeten we het opnemen tegen grote techbedrijven zoals Pinterest, Instagram, LinkedIn en Twitter. Dat is natuurlijk een wat vreemde race, met een team van een handjevol mensen tegen bedrijven die duizenden mensen in dienst hebben. Toch kunnen we je met ons kleine team dagelijks voorzien van heel veel nieuws, tips, video’s en andere content en dat doen we nog elke dag graag!

#2 Je wil iets terugdoen
We vragen op iCulture nooit om geld of donaties en we verstoppen geen artikelen achter een betaalmuur. Alles is gratis te lezen en als je met een probleem zit staan we (o.a. voa Twitter) altijd voor je klaar, zonder dat meteen een soort lidmaatschap voor je iDevices hoeft af te sluiten. Ben je goed geholpen en wil je je waardering uiten? Met een stem help je ons altijd!

#3 iCulture is meer dan nieuws
Je kent ons misschien vooral van de dagelijkse nieuwsartikelen over alles rondom Apple. Maar er is nog veel meer! Met meer dan 2.000 tips, gidsen en uitlegartikelen proberen we je op allerlei punten te helpen. Of je iCloud-backup nou mislukt is of je wil meer uit je Apple TV halen: we helpen je op weg. Blij mee? Dan zou het geweldig zijn als je ons steunt met je stem!

#4 We zijn continu aan het vernieuwen
iCulture bestaat ruim tien jaar, maar dat wil niet zeggen dat we nog in het verleden zijn blijven hangen. We houden je regelmatig via een Instragram Story op de hoogte van gebeurtenissen achter de schermen, we maken sinds kort de iCulture Podcast, zijn bezig met een 10-delige interviewserie over de App Store en je ziet op ons YouTube-kanaal en op Instagram steeds vaker (uitleg)video’s. Daarnaast blijven we natuurlijk continu verbeteren, ook dankzij feedback en suggesties van lezers. Dus ook daar zijn we blij mee.

#5 Omdat je het ons gunt!
We krijgen regelmatig leuke berichtjes binnen van mensen die ons al jaren volgen. Sommige mensen zijn al vanaf het prille begin iCulture-fan (iPhoneclub) en checken al bij het opstaan onze app of website. Daar zijn we natuurlijk waanzinnig trots op, dat we in het dagelijks leven van zoveel mensen een rol spelen. Het zou mooi zijn als al die waardering wordt omgezet in iets tastbaars. Er zijn niet zoveel verkiezingen voor de beste websites en deze willen we dolgraag hebben. Help je mee?

Je hebt tot en met 23 oktober de tijd om te stemmen, dus doe het meteen even. Jij blij, wij blij!

Via deze link kun je stemmen

Hoe kan ik stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2018! Via bovenstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je tot en met 23 oktober je stem uitbrengt en via mail bevestigt, doet jouw stem mee. Onze ervaring na meerdere deelnames aan Website van het Jaar is dat je e-mailadres alleen gebruikt wordt om je stem te controleren. Je ontvangt dus gegarandeerd geen vervolgmail van de organisatie.

We hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.