Wie is de Mol? spelen op je iPhone.

Met de Wie is de Mol?-app speel je het populaire tv-programma met je vrienden

Het populaire tv-programma Wie is de Mol? gaat weer van start en met de iPhone-app kun je het spel spelen tegen vrienden en familie. Wie is volgens jou de Mol?

Zaterdagavond gaat het populaire tv-programma Wie is de Mol? weer van start. In het programma gaan tien bekende Nederlanders naar het buitenland om daar allerlei opdrachten uit te voeren en op die manier zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen. Eén persoon probeert de boel zo onopvallend mogelijk te saboteren en het is de kunst om daar door middel van hints achter proberen te komen. Met de officiële Wie is de Mol?-app speel je het spel met al je vrienden.

Wie is de Mol? spelen op je iPhone.

Wie is de Mol? iPhone app

Ieder jaar zitten miljoenen mensen weer voor de buis om alles rondom Wie is de Mol? op de voet te volgen. Complottheorieën, hints, lichaamstaal en meer worden nauwlettend bekeken om er zo achter te komen wie van de tien bekende Nederlanders de Mol in het spel is. Dit jaar doen er weer een aantal bekende en minder bekende Nederlanders mee, zoals Jochem van Gelder, Jeroen Kijk in de Vegte, Sanne Wallis de Vries en Yvonne Coldeweijer. Het programma is extra leuk om te kijken met vrienden, maar het kan nog veel leuker worden als iedereen gebruikmaakt van de Wie is de Mol?-app.

In de app maak je namelijk een poule aan, waardoor je tegen al je vrienden, collega’s of familieleden kunt spelen. Je kunt meerdere poules aanmaken, dus je bent niet gebonden aan één beperkte vriendengroep. Je begint het spel met honderd punten. Deze verdeel je over alle bekende Nederlanders die nog in het spel zitten. Ligt er een BN’er uit, dan verlies je de punten die je op hem of haar hebt ingezet. Maar de spelers die nog overblijven, leveren dubbele punten op. Wie aan het eind van het spel de meeste punten heeft, is de winnaar van jouw poule. Het is echter wel belangrijk dat je slim inzet, want als je al je punten op de verkeerde verspeelt en daardoor op nul punten uitkomt, kun je niet meer meedoen.

Wie is de Mol? 2017.

Om de app te kunnen gebruiken moet je je wel registeren en een uniek gebruikersnaam aanmaken. Je kunt je registreren met een e-mailadres, maar het kan ook met je eigen Facebookaccount. In de recensies in de App Store klagen veel mensen dat uitnodigingen nooit aankomen, maar in onze test werkte alles naar behoren. Als je met de app wil meespelen, is het verstandig om dit vandaag nog te regelen. De ervaring leert dat dit soort apps vaak last hebben van serverproblemen bij veel verkeer, dus wees er op tijd bij om mee te doen.

Wil je nog meer van Wie is de Mol? volgen, dan kun je op allerlei social media-kanalen meer lezen over het programma, bijvoorbeeld via Twitter (@WieIsDeMol), Instagram, Facebook en Snapchat (via widm.avrotros). Wie is de Mol? is elke zaterdagavond om 20:30 te zien op NPO 1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2017, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen avro wie is de mol, televisie
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.