Reacties voor: Whited00r: gebruik iOS 5-functies op je oude iPhone en iPhone 3G (jailbreak)

Whited00r maakt het mogelijk om een aantal functies van iOS 5 te gebruiken op iPhones die nog steeds iOS 3.1.3 gebruiken. Dit is de laatste iOS-versie bruikbaar op de iPhone, iPhone 3G, iPod touch en iPod touch 2G.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Zo, heb deze software update van whited00r helemaal over het hoofd gezien! Dit is echt aan te raden voor de oudere iPhone toestellen!

  2. Ik heb de oude geinstalleerd en kan wel gewoon app store in en push werkte ook prima.
    heb de nieuwe versie nog niet geprobeerd maar klinkt een beetje negatief terwijl whited00r ideaal is..

  3. Hoe zit het met de snelheid van een iphone 3g gaat deze hiervan sneller/trager?

  4. @lennart hendriksma: behalve dan het feit dat je geen pushberichten meer kunt ontvangen en geen apps kunt installeren uit de App Store.

  5. App store werkte goed op de oude versie net als push..
    Heb de nieuwe nog niet geprobeerd maar klinkt een beetje negatief terwijl whited00r echt een aanrader is..

  6. Daar wordt de 3g vast nog sneller van 😉

  7. @i: Wij kunnen ook lezen, je moet dat daarvoor niet herhalen.

  8. Origineel geplaatst door i
    @lennart hendriksma, behalve dan het feit dat je geen pushberichten meer kunt ontvangen en geen apps kunt installeren uit de App Store.

    Je kunt wel push berichten ontvangen als je geen unlock nodig hebt of als je pushfix 2.0 / push docter installeert via cydia.

    Wat van de AppStore betreft. Ze hebben de app store vervangen door hun eigen 3store omdat de meeste iPhone 2/3g gebruikers nog op oude fw staan en de meeste apps uit de Apple app store dan niet meer kunnen installeren.

    Mijn ervaring met Whited00r is dat mijn iPhone 2g op 3.1.3 wd5.1 veel sneller en fijner werkt dan de originele fw. Zeker een aanrader!!

  9. Is dit alleen mogenlijk als je nog op 3.1.3 zit of ook hoger en je kunt niet multitasken?

  10. @Progunnl: wou ik net zeggen ja!

  11. Je kan relatief eenvoudig (plist editen op je apparaat) de normale appstore app erbij zetten: http://www.whited00r.com/forum/index.php?topic=4771.msg47139#msg47139

  12. En wat te doen, als je iPhone 3G al gejailbreakt is?? Want je krijgt alleen een (andere) ipsw-bestand

  13. Al een paar keer gevraagd hierboven, maar hoe zit het met de snelheid op de iPhone 3G? En als ik een push app installeer, doen de push berichten het ook gewoon weer?

  14. Inprincipe kun je zelf een besturing systeem maken voor de iphone als je weet hoe het moet dan draait er wel de standaard ios op maar voorledig aangepast dus ios 1.1.1 (sneller) en daar dan je eigen besturing systeem omheen bouwen

  15. PushDoctor werkt niet op iOS 4.3.3 op een iPhone 4. Waarom zou het wel werken voor een lagere iPhone? Een van die pakketten ontbreekt of zo 😉

    Daar staat wel tegenover dat Whited00r een paar beperkingen met zich meebrengt: zo kun je na het installeren geen pushberichten ontvangen. Ook de App Store is niet langer toegankelijk. Wil je apps installeren, dan zul je dit moeten doen via de bijgeleverde jailbreak-app Cydia.

    (Red.) Reactie aangepast.

  16. Wat een onzin dat push niet werkt.
    Pushberichten werken gewoon, zolang je niet afhankelijk bent van een software unlock. En dan nog kun je het verhelpen door PushDoctor te installeren uit Cydia.

    En de originele App Store staat nog gewoon op je telefoon, alleen is hij verborgen. Je kunt hem tevoorschijn halen door in de 3Store op ‘original App Store’ te tikken, of in de bladwijzers van safari te kijken.

    Belangrijk is wel dat je eerst je telefoon in DFU modus zet terwijl hij aan je computer hangt, dan iOS 3.1.2 erop zet, telefoon herstarten, jailbreaken met Blackra1n, herstarten en vervolgens Whited00r erop zet door in iTunes Shift (voor Windows) of Alt (voor Mac) in te houden en op Herstellen te klikken.

  17. (Red.) Reactie verwijderd.

  18. Ik heb apps die ik niet kan installeren omdat iOS5 vereist is. Kan dat na Whitedoor geïnstalleerd te hebben wel?

  19. Ik probeer het op mijn iphone 3g te installeren maar ik krijg de hele tijd error 1604 weet iemand hier een fix voor?

  20. Hoe zit het met andere apparaten die wel onder iOS 5 werken op het zelfde account wat gebeurt daarmee als ik m’n 3G jailbreak

  21. Origineel geplaatst door dirk
    Ik probeer het op mijn iphone 3g te installeren maar ik krijg de hele tijd error 1604 weet iemand hier een fix voor?

    probeer Ireb eens 🙂
    http://downloads.ih8sn0w.com/iREB-r5.zip

  22. Ik krijg telkens de error 1015, iemand hier een oplossing voor?
    (Mijn holdbutton is kapot..)

  23. Ik heb mijn iphone 4 ge-update naar versie 5.01.
    Na de up-date was mijn telefoonlijst weg ben alle ingestelde apps. De standaard app agenda geeft geen +teken meer in de bovenbalk, dus kan ik geen afspraken meer noteren.Bij andere agenda’s krijg ik telkens de melding:ER IS GEEN AGENDA INGESTELD.
    Wie kan mij helpen ? Please

  24. als ik het erop wil zetten en bij itunes op shift en herstelen druk krijg ik in beeld de iphone kan niet worden hersteld omdat firmwarebestand niet compatibel is weet iemand hier een oplossing voor en dat het dan wel ga werken ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.