iCulture Weekly #17: Tour Wrist, Pinterest, Guitar Apprentice en meer

In iCulture Weekly #17 hebben we deze week de nieuwe apps Tour Wrist en de gitaar Guitar Apprentice. Maar we besteden ook aandacht aan de groeiende populariteit van Pinterest en apps om groepsfoto's te maken, updates te verbergen en Cydia-updates te tonen.

iculture-weekly-kpnOok deze week is er weer een nieuwe aflevering van iCulture Weekly, de wekelijkse app-show van iPhoneclub en Fast Moving Targets. Als app van de week hebben we eentje die niet eerder op onze sites is besproken: Tour Wrist. Als je het snel uitspreekt, klinkt het als ‘tourist’ en dat is ook precies de bedoeling. Met deze app kun je spectaculair rondkijken in allerlei omgevingen. Ook in deze aflevering: Pinterest. Deze dienst om mooie dingen te ‘pinnen’ wordt steeds populairder. En in de rubriek Buzz hebben we een gitaar met de naam Guitar Apprentice, die vandaag in het nieuws is omdat ze juridische claims aan hun broek hebben gekregen.

Ook hebben we nieuws over apps om groepsfoto’s te maken, App Store-updates te verbergen en Cydia-updates juist wél zichtbaar te maken. iCulture Weekly is zoals altijd ‘Powered by KPN’. Veel kijkplezier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 14:36
Categorie Achtergrond
Onderwerp iculture weekly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.