WhatsApp optimaliseren.

Reacties voor: WhatsApp bevestigt: Chatapp op meerdere apparaten te gebruiken, release binnenkort

WhatsApp heeft bevestigd dat de chatapp straks op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken is. De support voor multi-device voor WhatsApp is een langverwachte functie. De release voor de publieke beta staat gepland over een paar maanden.

Reacties: 10 reacties

  1. Laat me raden, multi device wordt een betaalde functie 👀

  2. Wat ik graag zou willen zien is dat ik werk en prive account (2 verschillende telefoonnummers) op 1 toestel kan gebruiken. Zoiets als een unified inbox bij email.

  3. Ik heb wel heel erg een eerst zien en dan geloven gevoel. Er wordt hier nu al zo lang over gepraat.
    De iPad app zou heel wekom zijn. Ik heb nog wel zo’n apo die gebruik maakt van de webvariant, maar die heeft behoorlijk wat nadelen.

  4. Origineel geplaatst door Tosh
    Wat ik graag zou willen zien is dat ik werk en prive account (2 verschillende telefoonnummers) op 1 toestel kan gebruiken. Zoiets als een unified inbox bij email.

    Kan ook. Whatsapp business en de normale whatsapp. Gebruik het ook op 1 toestel :-).

  5. @Tosh: Dat is al mogelijk met de WhatsApp Business (WA Business) app. Je kan dan beide WhatsApp versies op je telefoon installeren en bij de ene aanmelden met je privé nummer (wat je nu waarschijnlijk al hebt) en hij de andere met je zakelijk nummer.

  6. Origineel geplaatst door Ed
    @Tosh: Dat is al mogelijk met de WhatsApp Business (WA Business) app. Je kan dan beide WhatsApp versies op je telefoon installeren en bij de ene aanmelden met je privé nummer (wat je nu waarschijnlijk al hebt) en hij de andere met je zakelijk nummer.

    Maar dat is betaald toch?

  7. Origineel geplaatst door Bert
    Ik heb wel heel erg een eerst zien en dan geloven gevoel. Er wordt hier nu al zo lang over gepraat.

    De iPad app zou heel wekom zijn. Ik heb nog wel zo’n apo die gebruik maakt van de webvariant, maar die heeft behoorlijk wat nadelen.

    Zeker zeer waardeloos

  8. @Tosh: dat kán toch al met een toestel wat 2 simcards ondersteund of 1 simcard en 1 e-sim!? En dan het ene nummer in de normale whatsapp en de ander in whatsapp business. Ik heb dit momenteel werken op mijn iPhone 12. Kan geen 2 lijnen tegelijkertijd bedienen om te bellen, want bel ik met mijn privé nummer wordt de zakelijke e-Sim ff uitgeschakeld en andersom. Kan wel data over en weer gebruiken bijvoorbeeld.

  9. Het is zoooo heerlijk om geen whatsapp meer te hebben, hoef ik mij hier ook niet meer druk over te maken

  10. @Maarten: Nee gratis en werkt prima. Afwezigheid aan buiten kantoortijd op WA

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.