Reacties voor: ‘WhatsApp krijgt Zoek mijn Vrienden-achtige functie met live locatiedeling’

WhatsApp werkt aan Live Location, een functie waarmee je je locatie voor een bepaalde tijd kunt delen met gebruikers in een groepsgesprek. De functie lijkt daardoor veel op Zoek mijn Vrienden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Handig om andere mensen op de hoogte te brengen van waar je je over langere tijd bevind, maar puur om te laten weten waar je bent kan je tijdens whatsapp contact toch net zo handig handmatig je locatie delen?

  2. Verrassend, nog meer Snapchat achtige functies ๐Ÿ˜…

  3. Handig, zo heeft Facebook naast je leven straks ook 24/7 je locatie om advertenties op af te stemmen…

  4. 1,2 of 5 minuten lijkt me weinig uitmaken. 1 uur, 24 uur of een week lijkt me dan handigere keuzes. Verder wel een zeer handige toevoeging natuurlijk, iedereen heeft Whatsapp en niet iedereen heeft zoek mijn vrienden.

  5. Dit is juist de optie die bij whatsapp bij mij uit staat, ik zag dat whatsapp toegang heeft tot je locatie.
    Ik zat bij mij zelf te denken whatsapp heeft helemaal niks te zoeken waar ik ben, gelijk dat die optie uitgooien.

    En ik ga hem ook echt niet aan zetten hier voor, sowieso heeft whatsapp en vrienden van mij niks te zoeken waar ik altijd uithang(Ze kunnen ook vragen wat ben je aan doen).

  6. Handig in drukke steden, als je afgesproken hebt op ‘het plein’.

  7. Origineel geplaatst door Dennis
    Dit is juist de optie die bij whatsapp bij mij uit staat, ik zag dat whatsapp toegang heeft tot je locatie.

    Ik zat bij mij zelf te denken whatsapp heeft helemaal niks te zoeken waar ik ben, gelijk dat die optie uitgooien.

    En ik ga hem ook echt niet aan zetten hier voor, sowieso heeft whatsapp en vrienden van mij niks te zoeken waar ik altijd uithang(Ze kunnen ook vragen wat ben je aan doen).

    Dit komt alleen maar omdat je al de mogelijkheid had om je locatie te delen. Vandaar dat je bij privacy die keuze ziet. Lijkt me nou niet meteen iets om je aluminium hoedje op te gaan zetten.

  8. @Freaky: Klopt maar je weet nooit wat ze nog meer doen, het heeft er niks te zoeken(Voor mij dan), dus het kan prima uit die optie.

  9. Ok, andere bewoordingen. ๐Ÿ˜‰

    Misschien wordt ik wat oud, maar “he, waar ben je? Wij wachten op je bij cafe de dorstige drinker. Moeten we alvast een biertje bestellen?” Is toch veel sneller?

  10. @JK: Zeker mooie functie. Handig voor als je onderweg bent en de ander wilt laten zien wanneer je er bent bijv ๐Ÿ‘๐Ÿป

    Op dit moment kan bijv Glympse een alternatief voor je zijn.

  11. Vroeger gebruikten wij Google Latitude. Dat werkte super. Jammer dat Google de stekker eruit trok! Dit lijkt me een mooie opvolger.

  12. Zo jammer totaal niet nodig! Heb zoek mijn vrienden al voor familie. En het is dus niet nodig, en Facebook/WhatsApp hoeft al helemaal niet te weten waar ik ben!!

  13. @Edwin: Dat jij het niet nodig hebt, wil niet zeggen dat meteen niemand het niet nodig heeft ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.