WhatsApp online melding

Reacties voor: ‘WhatsApp laat je binnenkort ook een eigen gebruikersnaam kiezen’

WhatsApp gebruik je met je telefoonnummer, maar binnenkort komt daar nog een extra optie bij. WhatsApp werkt aan een optie voor gebruikersnamen. Met een WhatsApp-gebruikersnaam hoef je je telefoonnummer niet meer door te geven.

Reacties: 5 reacties

  1. Mooie toevoeging. Ik heb er een hekel aan om aan groepen te worden toegevoegd en dat mijn nummer meteen zichtbaar is voor iedereen. Ik hoop dat de optie er komt, dat als je wordt toegevoegd, dat enkel je naam zichtbaar is, niet je nummer.

    Hopelijk komt dit ook naar whatsapp business, met de ondersteuning van meerdere iPhones en iPads. En Whatsapp Privé + Whatsapp business tegelijk in de Whatsapp desktop app. En nog veen meer wensen…

  2. Oooh wow, ik ga heel blij zijn als ik alleen m’n gebruikersnaam kan tonen. Ik wil zelf bepalen aan wie ik mijn nummer geef. Ik zit zakelijk in een groep, en iedereen ziet mijn nummer. Dat wil ik dus niet. Gil maar als deze functie beschikbaar is, ik pas ‘m gelijk aan.

  3. Dit vind ik top!
    Ik heb een hekel aan bellen en vooral aan gebeld worden!
    Maar ze mogen altijd Whatsappen hoor als er iets is of als ze wat willen vragen.
    Ik zit ook in meerdere WA groepen en krijg t er benauwd van dat mijn telefoonnummer door iedereen te zien is.
    Ik vraag me alleen af waarom dit niet al veel eerder is geregeld.

  4. Zo te lezen en gemerkt in de jaren dat er steeds minder getelefoneerd wordt met een telefoon. Een hele verschuiving. Er komt misschien zelfs in de toekomst een telefoon waar je überhaupt niet mee kán bellen🤔. Neem ik maar eens een patent op😉.

  5. Is het al dat je met gebruikersnaam kan aanmelden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.