Reacties voor: Navigatie-app Waze heeft nu rijstrookbegeleiding

De navigatie-app Waze heeft nu rijstrookbegeleiding. Daarmee weet je altijd welke rijbaan je moet hebben, bijvoorbeeld op de snelweg. Een aantal andere navigatie-apps hadden dit ook al.
Lees het complete artikel → Navigatie-app Waze heeft nu rijstrookbegeleiding
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Werkt dit ook in combinatie met CarPlay?

  2. Reis al jaren met Waze en ben er erg tevreden over. Weinig datagebruik was fijn in het buitenland (speelt nu al niet meer). Heldere aanwijzingen, en kiest meestal de beste route rekening houdend met alle omstandigheden.

    Heb daarvoor jaren TomTom gebruik en even Navigon maar die laatste werkte op zich goed maar de gebruikersinterface was erg slecht m.i.

  3. Waze is echt super navigatie, helemaal met accurate live ‘meldingen’ van ongevallen tm flitsers – safety first (wat je ook mist bij TomTom in mijn ogen). Tevens hele cleane UI. Onnodige functies als andere Wazers uitgeschakeld dus echt clean navigatie.

    In Nederland rijstroken begeleiding ongeveer half jaar geleden mogen beproeven 1x maar daarna was het weer verdwenen 👻 Wist niet dat het zo speciaal was op het moment.

  4. Een van de betere navigatie apps.

  5. Het was me ook van de week opgevallen, ineens was het er… Waze blijft voor mij de onbetwiste nummer 1. Heb eigenlijk niet eens een nummer 2 geïnstalleerd staan…

  6. Ben ook zeer tevreden over Waze, alleen zijn ze erg traag met updaten van de maximale snelheid die sinds maart in Nederland is veranderd. Laatste keer dat ik Waze gebruikte (ongeveer 2 weken terug) was het nog 130 kilometer overdag. Weet iemand of dat inmiddels is aangepast?

  7. De maximale snelheid is er voorlopig even afgehaald. Ze gaan het verbeteren.
    Dan dus met de verschillende maximale snelheiden per dag deel enz

  8. Er wordt nu geen Max snelheid meer aangeven op de autosnelwegen. En betreft aankomst tijd wordt volgens mij wel rekening gehouden met max 100km, want als je 130 rijdt loop je toch wel makkelijk minuten in op de eindtijd. Maar het klopt nog niet.

  9. @Ruud:
    Volgens Waze mag ik ook nog steeds 130😎.

    Het enigste bij Waze is dat de app vrij vaak vanzelf afsluit de laatste tijd. Voor de rest Toppie 👍

  10. Origineel geplaatst door Toine
    Het was me ook van de week opgevallen, ineens was het er… Waze blijft voor mij de onbetwiste nummer 1. Heb eigenlijk niet eens een nummer 2 geïnstalleerd staan…

    Ik ben nieuwsgierig (geen nummer 2 hebbende), heb je Apple kaarten van je telefoon verwijderd? Zo ja, gebruik je kaarten voor niks anders dan navigeren?

    Ik zie altijd erg lovende reacties als het over Waze gaat. Zelf kan ik er maar niet aan wennen. Apple Kaarten ziet er na mijn mening mooier uit, heeft meer integratie mogelijkheden (vooral bij nieuwe functies op iOS, watchOS e.z. van Apple) en heeft erg duidelijke begeleiding. Ik mis dan wel de snelheden en flitsers, maar daar heb ik Flitsmeister voor op de achtergrond staan. Niet helemaal ideaal, maar ik heb gemerkt dat niet vaste flitspalen toch vaker wel in Flitsmeister staan en niet in Waze.

  11. Nu nog Dashboard ondersteuning in CarPlay!

  12. waze rijstrookbegeleiding werkt niet in carplay

  13. @Ruud:
    Om deze reden ben ik meer met Flitsmeister gaan gebruiken

  14. Origineel geplaatst door eric
    waze rijstrookbegeleiding werkt niet in carplay

    Inderdaad erg jammer. Verder vind ik het de fijnste app. Navigatie, snelheid en meldingen kunnen maken van ongelukken en files is echt top.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.