Reacties voor: watchOS 7.0.2 met fix voor batterijprobleem nu beschikbaar

Apple heeft watchOS 7.0.2 vrijgegeven. De update brengt een aantal bugfixes naar de Apple Watch. Is jouw probleem hiermee opgelost?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Geen problemen met gebruiksduur van de batterij maar wel het probleem dat de naam van contacten niet getoond wordt wanneer iemand belt, zie alleen het telefoonnummer. Daarnaast is de medaille voor meeste dagen beweging op rij gestopt terwijl ik wel netjes iedere dag mijn doel gehaald heb. Geen enorme ramp maar wel benieuwd of ze hier ook een oplossing voor hebben.

  2. Ik had ook geen probleem met het batterij verbruik (Apple Watch 6), maar na een nachtje slapen is het wel verbeterd lijkt het. 8 procent verbruikt na 1 nacht.

  3. Origineel geplaatst door Ed
    Ik had ook geen probleem met het batterij verbruik (Apple Watch 6), maar na een nachtje slapen is het wel verbeterd lijkt het. 8 procent verbruikt na 1 nacht.

    Ik heb echt exact hetzelfde!! Goeie zaak.

  4. Ik ga vanavond updaten.
    Ben benieuwd, want ik heb wel een merkbaar kortere batterijduur. Niet problematisch, ik red het nog makkelijk een dag, maar waar ik met watchOs 6 aan het eind van een drukke dag zo’n 35 procent over had heb ik nu nog zo’n 20 procent over.

    Andere problemen waren mij niet opgevallen. Wel vind ik de slaapfunctie relatief veel batterij verbruiken. zo’n 8-9% per nacht. ik gebruikte altijd sleepcycle met het scherm op theatermode (is dit de juiste naam?) en die verbruikte maximaal de helft 3-4 %.

  5. En “natuurlijk” wil installatie op mijn Series 3 weer niet lukken, met exact dezelfde meldingen als bij 7.0.1 dat er geen internet zou zijn.

    Zijn er meer mensen die dit (weer) hebben?

    Moet ik dan echt WEER uren spenderen aan loskoppelen, updaten, loskoppelen en terugplaatsen van een backup?
    Wat een geprul…

  6. Ik had veel problemen met de gps routes ivm gebruik van Strava tijdens m’n mountainbike ritten… vond het gisteren al vreemd dat m’n series 5 constant verschillende snelheden aangaf… op m’n fiets computer rond de 22km/h maar op de watch fluctuerend van 3-6 km/h… echt raar

  7. Had de update vanochtend gedaan en de batterijduur is verre van verbeterd. Om 10.00hr was het 100% (net na het updaten. Nu is het al 91%

    Dat lijkt me niet echt goed of wel??

  8. Inmiddels update gedaan en hopende dat de hartslag gemeten zou worden en de kaart van waar ik gelopen heb weer beschikbaar zou zijn bij activiteit. Maar helaas geen route zichtbaar na 4,5 km gelopen te hebben. Jammer.

  9. @Leo: dan toch maar de workaround toepassen. Bij mij heeft dat het opgelost

  10. @Jan van de Wouw: mijn Watch 3 date gewoon op , alleen die grote had ik ook te weinig ruimte . Verder geen probleem, heb de punt updates ook niet nodig qua bug oplossing herken de bugs niet.( niet dezelfde Leo als hierboven)

  11. Zit na deze update (vanochtend pas gedaan) al op mijn 2e of 3e random restart vandaag….. voor deze update had ik hier geen last van….

  12. @Martijn: bij mij nu ook voor het eerst twee keer uit gegaan , wat ik ook niet fijn vond was 1 keer kon ik m gewoon aandoen en hoefde de pin niet ingetoetst, vind ik niet zo veilig. Apple lijkt het stuur kwijt , heel apart zo oud is dit model nog niet en het wordt ook nog verkocht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.