Apple Watch wijzerplaten in watchOS 6

Apple brengt watchOS 6.1.1 uit voor de Apple Watch

Met watchOS 6.1.1 krijgen we helaas geen nieuwe functies, maar wel bugfixes. De update is nu beschikbaar voor de Apple Watch. Welke bugs heeft Apple in deze versie opgelost?

watchOS 6.1.1 beschikbaar

Hoewel er vier beta’s zijn vrijgegeven van watchOS 6.1.1, kunnen we nog geen nieuwe functies ontdekken. Dat betekent dat Apple zich deze keer heeft gefocust op het oplossen van bugs. Ook heeft Apple zoals altijd achter de schermen verbeteringen doorgevoerd in de beveiliging.

Er zijn momenteel geen bugs bekend, want Apple heeft bij de afgelopen updates al een aantal klachten en problemen opgelost. Zodra de exacte releasenotes bekend zijn, werken we dit artikel bij. Dan hebben we ook een goed beeld van wat er precies opgelost is.

Voor nieuwe functies zullen we moeten wachten op een grotere update, zoals watchOS 6.2. Wanneer deze update beschikbaar is lees je dat natuurlijk op iCulture.

watchOS 6.1.1 downloaden
Om de update uit te voeren, doe je het volgende op de gekoppelde iPhone:

  1. Ga naar Mijn Watch > Algemeen.
  2. Tik op Software-update en wacht tot de update is gedownload.
  3. Hang de Apple Watch aan de lader en wacht geduldig af tot de update is geïnstalleerd.

Terwijl de Apple Watch aan het updaten is, hou je de gekoppelde iPhone in de buurt om het updateproces niet te verstoren. Het updaten van de Apple Watch kan langer dan een uur duren, dus wees vooral geduldig. Zorg er in ieder geval voor dat de verbinding met de oplader niet verbroken wordt. Om de installatie af te ronden is het verplicht om de Apple Watch aan de lader te hangen, dus hou daar rekening mee.

Lukt het installeren niet? Voor watchOS installatieproblemen, lees je ons bijbehorende artikel.

Bekijk ook

Lukt het installeren van watchOS 7 niet? Deze tips helpen

Heb je last van watchOS 7 installatieproblemen? Lukt het instellen van watchOS 7 niet? In dit artikel helpen we je op weg als je problemen hebt met het updaten van je Apple Watch.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.