Reacties voor: watchOS 4.3 laat je weer door je iPhone-muziekbibliotheek bladeren op Apple Watch

Goed nieuws voor iedereen met een Apple Watch: het is weer mogelijk om door de iPhone-muziekbibliotheek te bladeren vanaf je Apple Watch. Hierdoor hoef je dus niet meer je iPhone erbij te pakken om naar een muziekje te luisteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Geldt dit voor alle versies? Ik heb een 7000 serie en zie vooralsnog geen reden om een nieuwe te kopen.

  3. Gelukkig maar! Ik baalde best wel dat deze functie er uit werd gehaald in Watch OS 4. Zo te zien is het nog beter geworden ook!

  4. Hieruit blijkt dat Apple luistert naar zijn klanten, goede zaak 🙂

  5. Nu Spotify nog!

  6. Origineel geplaatst door Flieps
    Geldt dit voor alle versies? Ik heb een 7000 serie en zie vooralsnog geen reden om een nieuwe te kopen.

    Een 7000 serie?

    Welke serie heb je? “7000 serie” is het type aluminium gebruikt in de Apple Watch.

    Maar naast dit, ik heb de originele Apple Watch (“Series 0”) en kan tot nu toe alle updates downloaden (ook Beta versies). Dus dit geldt voor alle series.

  7. Ik heb een Braun scheerapparaat in de 7000 series. Apple Watch is er alleen in series 1, 2, 3 en de ‘original’ – ook wel ‘series 0’ genoemd

  8. Yes! Gelukkig. Heel fijn dat het terug is!

  9. Gelukkig? Dit is de reden dat ik nog WatchOS3 heb. Voor mij veel belangrijker dan een Buzz Lightyear wijzerplaat! Top Apple

  10. Origineel geplaatst door Rv
    Gelukkig? Dit is de reden dat ik nog WatchOS3 heb. Voor mij veel belangrijker dan een Buzz Lightyear wijzerplaat! Top Apple

    Ja gelukkig zit het er terug in. Ik wist (net als zoveel mensen) bij de update naar WatchOS4 niet dat die functie eruit was gehaald. Ok, misschien te snel geweest met updaten, ik weet het. Maar nu is het terug en dat is goed.

  11. Origineel geplaatst door Rick
    Nu Spotify nog!

    Yep! Offline opslag van Spotify en Podcasts op de Watch en een Sonos Watch app en dan zie ik ook een reden om er 1 aan te schaffen.

  12. Mij was het niet eens opgevallen dat deze functie was verdwenen. Qua functionaliteit erg handig. Alleen werkte het op mijn gen1 wel erg traag. Maar goede zaak dat het weer terug komt!

  13. Idd gelukkig terug maar ik kan mijn nummers in de afspeellijsten niet zien. Vroeger kon dit wel. Nu moet je nummer per nummer afgaan… crap 😒

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.