watchOS 10 beta V2

Reacties voor: Apple brengt Release Candidate van watchOS 10.1 uit

Apple heeft de nieuwste beta van watchOS 10.1 uitgebracht voor ontwikkelaars. Daarin verwachten we weer wat nieuwe functies. In dit artikel lees je de komende tijd alles over de beta van watchOS 10.1.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ziet iemand de nieuwe functie Tik dubbel-gebaar ?

  2. fijne en leuk en aardig maar zie liever dat ze eerst de huidig watchOS 10 Al die bux fixen en deze watchOS 10 is vooral een batterij killer.

  3. Weet iemand al wat dit voor effect heeft op de batterijduur? Sinds Watchos 10 is dat uitermate dramatisch en is een dag volhouden vrijwel onmogelijk.

  4. Origineel geplaatst door CK
    Weet iemand al wat dit voor effect heeft op de batterijduur? Sinds Watchos 10 is dat uitermate dramatisch en is een dag volhouden vrijwel onmogelijk.

    Ik heb een Apple Watch Ultra 2 en na de derde betaversie gebruikt ie aanzienlijk meer batterij dan daarvoor. Ik was benieuwd naar de gebarenfunctie (wat prima werkt), maar dit is wel mijn laatste beta ronde. De saturatie app in de bezel is helemaal zwart (gemeld bij Apple)

  5. Ik wil eerst even stellen dat ik nogal een Apple fanboy ben, maar dit vind ik een smerig marketing truukje:
    De tweede beta bevat de nieuwe functie Tik dubbel (Double Tap), zoals aangekondigd tijdens het september-event. Het werkt alleen op de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2, omdat de nieuwste S9-chip is vereist.

    Werkt op eerdere watches ook middels een optie in toegankelijkheid aan te zetten.
    Ik las dit enkele weken hier ook voor het eerst en gebruik de functie op m’n AW6 bijna dagelijks. Zeker op de fiets en in de auto.

  6. Ik heb nog steeds een zwarte saturatie applicatie in de bezel. Herkent iemand dat? Het icoontje is helemaal zwart en lijkt alsof er niets in de rechter bovenhoek zit. Klik ik er op dan werkt het wel

  7. @Gert Wouters: Met je eens dat dit niet zo netjes verwoord is door Apple.

    Maar, het wordt wel anders gevisualiseerd in de UX (telefoon opnemen zoals met Ultra 2 met 10.1, gaat zoals niet met een Ultra 1 met 10.1 en toegankelijkheids opties aan) en door de hardare anders/beter herkend.

    Gesuggereerd wordt dat dit meer een soort Beta functie was op de S8 en eerder, en nu met de S9 met betere machine learning capaciteit echt beter herkend wordt. Op mijn Ultra 1 wordt het gebaar niet altijd meteen herkend, al pinch ik me soms suf 😉

    Natuurlijk vraag ik me af – beter gezegd: betwijfel – of dit echt niet werkt op S8…

  8. Origineel geplaatst door Gert Wouters

    Ik wil eerst even stellen dat ik nogal een Apple fanboy ben, maar dit vind ik een smerig marketing truukje:
    De tweede beta bevat de nieuwe functie Tik dubbel (Double Tap), zoals aangekondigd tijdens het september-event. Het werkt alleen op de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2, omdat de nieuwste S9-chip is vereist.

    Dat wist ik niet. Goeie tip! Ga ik op m’n AW ultra uitproberen

  9. RC versie geïnstalleerd en ik moet zeggen dat het soepeltjes draait. Vannacht om 00.00hr van de lader na het updaten en vanochtend om 8.30hr nog 86% batterij over na 1,5 gesport te hebben. Blij met de update 👌🏾

  10. @Dani: Heb je een Watch Ultra 1?
    Dan ben ik opgelucht om dit te lezen. Want de batterijtijden van versie 10.0.1 is echt een pak minder als tijdens watchOS9.
    Hoe is het ondertussen gesteld met je batterijpercentage?

  11. @Dani: wil jij eens kijken of de saturatie complicatie bij jou wel gekleurd is?

  12. @Ed: Bij mij is ie gewoon gekleurd. watchOS10.0.1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.