Reacties voor: Wally: compacte lederen iPhone-portemonnee

De Wally is een compacte lederen portemonnee die je op je iPhone plakt. Zo heb je altijd toegang tot je bankpassen.
Lees het complete artikel โ†’ Wally: compacte lederen iPhone-portemonnee
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Voor dit ding zou ik zowaar terug overschakelen naar een iPhone, hoe geniaal handig !

  2. Overbodig. Ik heb een copy van mijn pasjes in de iphone staan. Deze kunnen op deze manier gewoon gescand worden in de winkel. Je moet een foto van de pasjes wel met een goeie camera maken. Niet met die van de iphone,die zijn niet te scannen.

  3. Origineel geplaatst door boxerip
    Overbodig. Ik heb een copy van mijn pasjes in de iphone staan. Deze kunnen op deze manier gewoon gescand worden in de winkel. Je moet een foto van de pasjes wel met een goeie camera maken. Niet met die van de iphone,die zijn niet te scannen.

    Heb ik inderdaad ook.
    Handig raak ik ze nooit meer kwijt.

  4. @boxerip: Handig ook, je bankpas fotograferen zodat ze die kunnen scannen en gebruiken!

    Ik vind het een top dingetje! Daar was ik naar opzoek! Iets wat niet zo groot en lomp is, maar toch wat in past en praktisch is =]

  5. @boxerip: Handig bij barcode pasjes, nutteloos bij chip / magneetstrip passen.. Voorlopig zijn fysieke pasjes nog nodig, en is het daarom handig om een opbergsysteem te hebben.

  6. Origineel geplaatst door boxerip
    Overbodig. Ik heb een copy van mijn pasjes in de iphone staan. Deze kunnen op deze manier gewoon gescand worden in de winkel. Je moet een foto van de pasjes wel met een goeie camera maken. Niet met die van de iphone,die zijn niet te scannen.

    Wat voor passen werken dan? Pinpassen en creditcards niet, natuurlijk, maar oom agent zal met een foto van m’n rijbewijs ook geen genoegen nemen, neem ik aan. En volstaat de camera van een iPhone 4s evenmin?

  7. Is het niet zo dat je pasjes dicht bij je telefoon ontzettend dom is? Zo is mijn bankpas een keer gewist…

  8. Het zwakke magnetische veld van een telefoon of normale magneet is niet voldoende om je bankpassen te wissen. Misschien wat vaker Mythbusters kijken ๐Ÿ™‚

  9. Zal deze ook goed plakken op een lifeproof case ? Dan heb ik eigenlijk wel interesse ๐Ÿ˜€ .

  10. Handig hoor: een (foto van je) credit card op/achter je iphone. Als ze die stelen kunnen ze meteen je rekening plunderen. Oja, en vergeet niet identiteitsfraude m.b.v. je (gescande) paspoort/id kaart, rijbewijs etc.

  11. @Thomas: tegenwoordig pinnen we met de chip, niet meer met de magneetstrip ๐Ÿ˜‰

  12. Denk dat de pasjes na verloop van tijd eruit gaan vallen/glijden! Leer wordt minder strak na veel gebruik. En kan dat ding de kliko in.

  13. Ik heb er eentje, een week in gebruik nu, en het is een fijn ding. Er passen drie pasjes in (ook niet minder, want dan vallen ze er uit) en meer heb ik op een gemiddelde dag niet nodig. De mijne zit op mijn Switch Easy case geplakt, niet met micro suction maar met de bijgeleverde “alternahesive”. Het ziet er erg mooi uit, het voelt ook lekker. Alleen het rode lipje is af en toe irritant. De iPhone past ook nog steeds heel goed in de broekzak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.