Wally: compacte lederen iPhone-portemonnee

De Wally is een compacte lederen portemonnee die je op je iPhone plakt. Zo heb je altijd toegang tot je bankpassen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WallyZolang we nog niet betalen via een NFC-ontvanger in onze iPhones, moeten we het nog even doen met cases en andere accessoires om de iPhone te veranderen in een portemonnee. Inmiddels zijn er een hoop hoezen die je dit laten doen, maar de makers van iPhone-wekker Snooze proberen met de op Kickstarter verschenen Wally het iets anders aan te pakken. Je plakt deze portemonnee achterop je iPhone, waarna je een klein vakje hebt voor een paar bankpassen.

We zagen de afgelopen jaren al een paar iPhone-cases voorbijkomen die precies hetzelfde doen als de Wally, maar de meesten zijn gemaakt van bijvoorbeeld plastic. De Wally heeft een lederen achterkant. Tegelijkertijd is hij een stuk compacter dan bijvoorbeeld de BookBook-case. Het compacte formaat zorgt er wel voor dat er hooguit een paar bankpassen in de Wally passen.

Geïnteresseerden kunnen op Kickstarter 50 dollar doneren. Je kunt vervolgens in april de Wally in je brievenbus verwachten. De makers hebben hun beoogde bedrag van 12.000 dollar inmiddels al dik binnen, wat betekent dat de kans klein is dat het project gaat falen.

De Wally kan inmiddels ook in de webshop van Distil Union worden besteld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, portemonnee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.