Reacties voor: Wallimex: goedkope Glif-kloon verkrijgbaar via Duitse Amazon

De Wallimex is een kloon van de bekende Glif-statiefhouder voor de iPhone, die op het moment via Amazon verkrijgbaar is. De Wallimex kost €9,90, terwijl de Glif je op het moment €15,98 kost.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Een vorig artikel over een kloon (Tiny Tower) werd keihard, volledig terecht overigens, afgezeken. Nu wordt er zelfs reclame gemaakt voor nóg goedkopere klonen inclusief i’netadres?

  2. Fijn (sneu) voor de ontwerper / bedenker van de Glif … nieuwe dingen bedenken wordt hierdoor wederom flink ontmoedigd.

  3. Houw es op zeg, iedereen met 3 wasknijpers in zijn hand kan een standaard maken

  4. Nog veel te duur.

  5. Please, het kan altijd goedkoper. 4€ op deal extreme

    Zoek maar op iphone tripod

  6. Origineel geplaatst door Matijs
    Fijn (sneu) voor de ontwerper / bedenker van de Glif … nieuwe dingen bedenken wordt hierdoor wederom flink ontmoedigd.

    Welnee, hij prijst zichzelf uit de markt. 16 Euro voor dat stukje plastic? Zo geniaal is het ontwerp nou ook weer niet en hij geeft andere de ruimte om flink onder de prijs te gaan zitten.

  7. Origineel geplaatst door Jewcookie
    Origineel geplaatst door MatijsFijn (sneu) voor de ontwerper / bedenker van de Glif … nieuwe dingen bedenken wordt hierdoor wederom flink ontmoedigd.Welnee, hij prijst zichzelf uit de markt. 16 Euro voor dat stukje plastic? Zo geniaal is het ontwerp nou ook weer niet en hij geeft andere de ruimte om flink onder de prijs te gaan zitten.

    Ik merk dat hier vooral consumenten reageren. Als je eens wist wat je als kleine zelfstandige ontwerper allemaal moet doen om zoiets te bedenken, produceren, verpakken en te verzenden. Tegen grote hersenloze bedrijven kan je gewoonweg niet op. Niet dat dit product zo spectaculair is maar je intellectueel eigendom is zo verdomd moeilijk te beschermen als kleine zelfstandige. Daar heb je een kapitaal voor nodig. En dan nog moet je de strijd aangaan met grote beurzen. Ik als ontwerper heb dit al zo vaak meegemaakt dat het plezier in ontwerpen je vergaat. Lijkt me een taak van de Media om het origineel ontwerp te beschermen (waarderen) en niet over goedkope kloons (gejatte ontwerpen, dus illegaal) te berichten. Omdat dat geen nieuws is maar goedkoop berichten. Respect voor de ontwerper please …

  8. ik gebruik zelf een piolo, eenvoudiger kleiner en praktischer!

  9. Voor die 3 euro verschil kan je ook wel de ontwerper een beetje steunen

  10. Ik bied 0,50eurocent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.