‘Apple bijna klaar om iPhone 5 in productie te geven’

Apple is klaar met designwerkzaamheden voor de iPhone 5. Dat zegt een bron binnen Foxconn. De iPhone 5 zal in de zomer van 2012 op de markt komen, zo beweert deze bron.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 sjApple is klaar met alle designactiviteiten voor de iPhone 5, zodat het toestel in productie kan worden genomen. De informatie komt van een bron binnen Foxconn, die beweert dat Apple de iPhone 5 komende zomer op de markt zal brengen. Verder beweert deze bron dat de iPhone 5 beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Minimaal een 4-inch scherm, geproduceerd door onder andere LG;
  • Geen druppelvormige behuizing, zoals vorig jaar in geruchten werd gesuggereerd;
  • Nieuw uiterlijk, anders dan de huidige iPhone 4 en iPhone 4S;
  • De behuizing van de iPhone 5 is langer en breder dan de modellen die we momenteel kennen.


Wel moet erbij vermeld worden dat de toestellen die nu bij Foxconn circuleren nog geen definitieve versies zijn. Het lijkt logisch dat Apple na twee toestellen die er hetzelfde uitzien (iPhone 4/4S) nu weer kiest voor een nieuwe vormfactor. Na de iPhone 3G/3GS koos Apple ook voor een totaal andere vorm. Over ondersteuning voor 4G LTE is nog niets gezegd. Het meest voor de hand liggende moment waarop de iPhone 5 wordt aangekondigd is pas in juni, tijdens de World Wide Developers Conferentie. De afbeelding bij dit artikel is uiteraard een rendering, bedacht door een bewonderaar van Steve Jobs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2012, 21:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.