Wallimex: goedkope Glif-kloon verkrijgbaar via Duitse Amazon

De Wallimex is een kloon van de bekende Glif-statiefhouder voor de iPhone, die op het moment via Amazon verkrijgbaar is. De Wallimex kost €9,90, terwijl de Glif je op het moment €15,98 kost.

WallimexDe zeer gemakkelijke iPhone-statiefhouder Glif heeft een concurrent: Amazon.de verkoopt nu ook de Wallimex, een accessoire dat als twee druppels op de Glif lijkt. Het verschil zit hem in de prijs: de Wallimex kost je slechts €9,90, terwijl je voor de Glif €15,98 moet neerleggen. Door de Wallimex aan je iPhone te hangen, plaats je hem makkelijk op een statief of zet je hem rechtop.


De Wallimex is een klein stuk plastic dat dankzij zijn vorm op verschillende manieren om je iPhone past. Door hem in zijn lengte aan de onder- of zijkant van je iPhone te plaatsen, kun je hem met behulp van de schroef onderop aan een statief vastzetten. Haak je de iPhone in het uiteinde van de Wallimex, dan kun je hem schuin overeind zetten.

Amazon.de is een Duitse website, maar levert ook in Nederland en België. Hiervoor betaal je 3 euro aan verzendkosten, waardoor je in totaal €12,90 aan de Wallimex kwijt bent. Bij DealExtreme kun je nog goedkopere klonen van de Glif vinden.

Bron: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 januari 2012 om 22:31
Onderwerpen
,
Categorie
Accessoires
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.