Reacties voor: Wahoo brengt eerste Bluetooth 4.0 fietssensor voor iPhone uit

Wahoo Blue SC is een Bluetooth-sensor voor de fiets, die draadloos communiceert met de iPhone. De Wahoo Blue SC werkt via Bluetooth 4.0 en kan gegevens doorsturen naar apps als Strava en CycleMeter.

Reacties: 15 reacties

  1. Cool. Eerst maar eens een 4s

  2. Lijkt me heel praktisch, maar een goede houder voor de iPhone op het stuur? Heeft iemand ervaring. Degenen die ik heb gezien daar durf ik mijn iPhone niet aan toe te vertrouwen.
    In je zak houden kan met deze fietssensor natuurlijk ook!

  3. En ik een fiets.

  4. Hahahahaha met je iPad3 op je fiets…..

  5. Eerst maar eens alle twee 😉

  6. of geen van beide xD

  7. Leuke gadget voor vaderdag. Maar -offtopic- wat een vreselijke stem in dat eerste filmpje. Wel duidelijk gefilmd… dat dan weer wel.
    -ontopic- Hebben!

  8. Ik heb de Wahoo Blue HR heartrate strap en het is ongelooflijk hoe lang zo’n batterij meegaat. Ik gebruik de hartslagmeter zo’n 3 uur in de week en de bijgeleverde batterij doet het nog steeds prima (bijna 6 maand nu). Op papier moet die tot 2 jaar meegaan, dus ik ben benieuwd.

  9. Vraag me af of RunKeeper hiermee iets zal doen !

  10. Ik gebruikte altijd Nike + om te rennen. Ik heb toen de Wahoo Blue HR gekocht omdat je met de gratis app Wahoo Fitness je trainingssessies kunt uploaden naar o.a. Nike +, Map My Fitness, Strava, Runkeeper en anderen. In het begin ging dat goed maar met updates werkte dat niet altijd meer goed. Nu lukt het wel weer maar er klopt helemaal niets meer van mijn snelheid. Die gaat volgens de app op en neer. Dat heeft niets met de strap te maken. Maar ik gebruik altijd graag Nike + nadat ik al zoveel bij elkaar gerend heb. De gemiddelden kloppen natuurlijk wel. Reken dus niet op de Wahoo Fitness app. Het idee is goed maar de uitvoering is slecht.

  11. Volgens mij is het niet mogelijk om de trapfrequentie (cadence) bij te houden want daar heb je een sensor voor nodig op de trappers….

  12. @Lex: Inmiddels kunnen apps zoals runkeeper, cyclemeter etc etc allemaal overweg met de blue HR. Zelf gebruik ik Icardio, maar er is reeds een hele groep met apps. Overigens is er inmiddels ook een Polar blue hr

  13. @Mike: er zit een magneet bij voor aan de spaken en een magneet voor aan het cranckstel

  14. @Irene: Dat dacht ik inderdaad ook. Zag op hun site een mooie mount, die ziet er wel stevig uit

  15. @Irene: kijk eens naar lifeproof iphone case. ik heb hem zelf nog niet maar daar zou ik hem wel aan toe vertrouwen. hij is tot een paar meter onder water waterdicht. en shockproof.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.