Reacties voor: Vrouw van 99 is blij met haar eerste computer: een iPad

Virginia Campbell, een 99-jarige vrouw uit Lake Oswego, Amerika, is blij met haar eerste computer, de iPad. In een filmpje demonstreert ze het apparaat.
Jeroen Reumkens -

Reacties: 10 reacties

  1. Lijkt me geen goede houding voor iemand van 100 jaar. Maar wel mooi om te zien dat zelfs iemand van 100 met de iPad overweg kan. Ik moet zeggen dat ik het voornamelijk ook voor lezen gebruik. Had ik vantevoren niet gedacht.

  2. Das nog eens tof 🙂

  3. Ik vind dit heel leuk!

  4. @Mike van Hoenselaar:
    geen goed houding? Leg es uit? Iemand die gewoon gebruik maakt van handige dingen om de beperkingen die hij/zij ervaart in het leven te verminderen?

    Zoals een rolstoel of krukken handig zijn als je niet kan lopen (dan zijn die dingen een bevrijding, kan ik je vertellen) , zo is de iPad voor haar een rolstoel voor de mind…. ze kan weer lezen en schrijven, en doen wat ze graag wil…..

  5. ‘Virginia Campbell is in de jaren 30 afgestudeerd in Engelse Literatuur en heeft daardoor altijd al erg graag gelezen.’

    Causaliteit. It’s complicated.

  6. Dat kussentje eronder ook 😀

  7. @ JJ1 ik vermoed dat Mike de zithouding bedoeld:-)

  8. Origineel geplaatst door Jimbo de Internetbimbo
    ‘Virginia Campbell is in de jaren 30 afgestudeerd in Engelse Literatuur en heeft daardoor altijd al erg graag gelezen.’Causaliteit. It’s complicated.

  9. @Jelle:
    haha!

  10. Ja super dit! Hulde!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.