Reacties voor: VPN-bug in iOS zorgt voor onveilige verbindingen

Een softwarefout in iOS 13.3.1 en hoger zorgt ervoor dat internetverbindingen via VPN niet volledig versleuteld zijn. Daardoor kan gevoelige informatie uitlekken.
Lees het complete artikel → VPN-bug in iOS zorgt voor onveilige verbindingen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Misschien goed te vermelden dat dit erin zit sinds 13.3.1, dus sinds eind januari 2020.
    Ik vind het vreemd dat een organisatie dat zo hamert op privacy als Apple, hier niet transparanter in is, of zou hebben opgelost. Foei Apple! Mogelijk leidt dit wederom tot een class act lawsuit?

  2. Ik heb sinds 13.4 een rare bug die ervoor zorgt dat WiFi-assistentie continu weer wordt aangezet.
    Voorbeeld; ik zet de schakelaar uit en ik verlaat het scherm. Als ik vervolgens in het scherm terugkeer staat de schakelaar weer op “aan”.
    Ook als ik de schakelaar uit zet en ik zet een schakelaar van een aparte app ook uit (geen mobiele data) dan schiet de schakelaar van WiFi assistentie direct weer op “aan”.

    Hebben meerdere mensen hier ook last van?

  3. @Rens: He ik zie nu ook dat die bij mij weer aan staat, al heb ik mijn hele iphone al ingeregeld welke app wel en niet mobiele data mogen gebruiken(Eigenlijk bijna geen 1 app).
    Ik ben terug gegaan naar 500mb data abbo lekker goedkoop, dus alle apps hoeven van mij ook niet constant verbonden te zijn.

    Eens kijken of schuifje bij mij weer aan gaat na een tijdje.

  4. Dank voor de opmerking. Ook bij mij stond mobiele data weer aan en ook wifi assistentie. Ik zit in het buitenland en wil geen data verstoken. Snel beiden weer uit gezet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.