Reacties voor: Voorspelling: 32GB iPhone 3G in januari

In de voorspellingsrubriek van The Standard kan iedereen een voorspelling indienen. Zo is er iemand, die denkt dat Apple in januari 2009 een nieuwe 32GB iPhone 3G gaat aankondigen.
Lees het complete artikel → Voorspelling: 32GB iPhone 3G in januari
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 57 reacties

  1. nah… niet nodig voor mij.

  2. Mijn voorspelling klopt dan misschien nog wel aardig… xD

    Had ik voorspelt voor 9 september. 🙂

  3. Pfff komen ze nu mee.

  4. hopelijk komt t-mobile dan met een relaxe omruil aktie oid. dat je voor 100 pleuro en je oude 16 gb hem kan omruile.

  5. Idd.. ik vind dit een beetje oude koek.. als je het over geruchten gaat hebben is dit wel één van de meest voor de hand liggende… pff

  6. beetje ‘makkelijke’ update dan…..

  7. @maus: Ha, geloof je ‘t zelf? 😉 Ik geloof daar niets van.

  8. 32 gig geheugen op je telefoon… Nu wordt ‘t toch wel héél gek!

  9. @ Martijn

    Hoezo héél gek?
    Dat is slechts het dubbele van 16 GB.
    Ik vind het juist geweldig, zeker om te zien dat de verdubbeling van geheugen op je telefoon sneller gaat dan de verdubbeling van hardeschijf ruimte in je pc over het algemeen.

  10. Zo kennen we Apple weer. Iedere 5 maanden een nieuwe en net wat verbeterde versie op de markt brengen zodat de first buyers constant opgejut worden nieuwe producten te kopen. Had liever gehad als Apple meer aandacht besteedde aan het in 1x goed lanceren van een product, zo waren alle versies voor firmware 2.1 zo gammel en beta dat doe nooit op de markt hadden mogen verschijnen! Maarja Apple kiest voor t grote geld en minder voor costumer satisfaction. Volgend jaar kun je je nergens meer vertonen met de eerste generatie iPhone 3G, daar zorgt Apple wel voor!

  11. Laurens, stel je niet aan 😛

    Elk bedrijf is zo 😛

  12. Juist hier wacht ik op!!
    Ben benieuwd

  13. Als Nokia of Microsoft ook zo snel waren met innoveren… En met de iPhone Classic kun je nu al niet meer gezien worden hoor…

  14. @maus: sure

  15. Dan moet er eerst een 64GB iPod Touch komen, of in ieder geval tegelijk. Dat is een (officiële) stelregel van Apple geworden, om de iPhone de iPod niet te laten kanabaliseren.

  16. Niet meer dan logisch, de 16GB iPhone kwam ook in januari, en de mogelijkheden met flash maken het nu mogelijk.

  17. iFreek

    Ik kan er best mee gezien worden hoor. Geweldig apparaat en ieders muil valt nog steeds open.
    Buiten het snelle internet is er überhaupt weinig verschil met de 3G. Navigatie is niet fatsoenlijk te gebruiken, dan kom je de dag niet door.
    De eerste iPhone is het voor mij nog helemaal, daar brengt de 3G geen verandering in.
    Wat je hierboven roept is gewoon grote onzin.

  18. @ Maus

    Je weet hoe rlxd T-mobile met de klachten omgaat?
    iPhone mailadres na een week afgesloten…..

  19. Vet gek!!

  20. Ik hoop het!! Dan heb ik exact een jaar mijn huidige 2G iphone..kan ik ‘m mooi inwisselen voor een nieuwe…Ik heb het gevoel dat ik nog een tijdje bij de iphone blijf!

  21. Ik denk dat de komende 2 jaar geen echte grote modellen zullen verschijnen.Misschien de 3G met wat meer opslagruimte. In de zomer van 2010 zal Apple misschien met een geheel nieuwe Iphone komen op zijn vroegst. Dit omdat een groote deel van de potentiële kopers 2 jaar vastziten bij hun provider.

  22. Juist een iphone gekocht. Ik denk heus niet dat er buiten de 32gig en cosmetische aanpassingen er veel gaat gebeuren. Misschien een nieuwe en beter gpschip? Maar denk dat de cpu/gpu hetzelfde blijft. En dat iedereen mooi mee kan upgraden naar firmware 3.0

  23. Ik voorspel dat de meeste voorspelling niet uit gaan komen 🙂

  24. @ifreek. Ik heb, als ik de fora mag geloven, met mijn iphone 2g minder problemen gehad (geen) dan de nieuwe 3g eigenaren. Ik heb hem zelfs onlangs geupdate naar 2.1 rechtstreeks via itunes zonder een unlock te krijgen. Het lijkt wel alsof ie helemaal echt is. En toch heb ik er een stuk minder voor betaald dan ik bij t-mobile zou moeten doen. En ik heb er een hoesje omheen, niemand die het verschil ziet.
    (maar die 32gb zie ik wel zitten)

  25. En over een jaar komt zeker de iPhone 4G met 128GB lol…

  26. Pff… boeiend!?

    Meer plaats = meer rotzooi op je foon, kijk maar naar je pc ;-). Nu moet je tenminste nog selectief zijn met wat je erop zet, voor zover je van selectief kunt spreken met 16 GB :-).

  27. @Mark

    Zo zijn er ook nog mensen die het jammer vinden dat de 160GB Classic niet werd uitgebreid

  28. Is alleen interesant als je hem kan gaan gebruiken als USB stick :D, dus met kabeltje en niet alleen met wifi.

    Of je moet heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel muziek hebben :D.

    groet J.

  29. Ja klopt hier komt een Firmware release 3.2 voor 😉

  30. Ach, voor Apple is het niets anders dan i.p.v. een 8/16 gb chip er een 32 gb chip in te plakken en de prijs van het toestel even iets duurder te maken.

    Maar goed, de 16GB van mijn iPhone voldoet prima. In de tijd dat ik 16GB aan muziek heb gehoord, ben ik allang weer bij mijn dock geweest om het toestel op te laden en voorzien van nieuwe media.

    Al met al een logische stap. De 32 GB chip zal qua aanschaf prijs nu rendabel zijn voor Apple.

  31. Ook handig als je grotere applicaties wilt gaan draaien:p

  32. …ik krijg mijn 8GB nog niet eens vol…

  33. @Paul: huh? Het gaat hier over geheugen voor opslag. Niet over werkgeheugen… Of gebruik je applicaties die 16GB in beslag nemen?

  34. @Paul

    Die apps zijn toch maar 2MB per stuk? Moet je nagaan, een app van 900mb lol…

  35. Nee, allemaal fout… ze gaan dezelfde hoeveelheid gebruiken als de Classic: 120Gb…

    😉

  36. nee toch dat kan toch niet waar zijn, iphone is net uit. haha ik weet toch dat dit een geruscht is maar toch. Kijk ik heb een ipod Touch 16 gig en die is pas 9 maanden oud heb het vorig jaar december gekocht nu verkoop ik em, omdat ik iphone heb. jeetje wat gaat het snel met de toestellen. Kijk en nu heb je zelf de nieuwe ipods weer en in verschillende kleuren ook. Ik zeg dit iPhone 3G is een mooie telefoon je heb alles bij de hand, en hierbijblijf ik. Als t-mobile met iet aan ruilen komt, dan doe ik mee. maar ik blijf bij iphones

  37. DC3FanBoy,

    Bij de iPhone 2G werd er ook na een half jaar de 16 GB aangekondigt en kwam de 4 GB te vervallen…

  38. Ik voorspel dat deze binnen drie dagen iemand smeekt om te helpen of hij de 16GB moet kopen of moet wachten op de 32GB !

    en ik voorspel dat binnen 2 dagen de 32GB datum blindelings voor waarheid wordt aangenomen !

    dit is het enigste nadeel van Appel, niet dat ze elk half jaar nieuwe producten op de markt brengen, maar het gezwets of men moet wachten met een aankoop om dat er geruchten zijn voor nieuwe verbeterde producten 🙁

  39. Logisch, en eind volgende jaar een 64GB en een 128Gb en en en, is toch niet meer dan logisch…

  40. @Nms
    oh ok wist ik niet, is dat zo, had ik nie in de gaten, sorry

    @Raveon
    hahah, we zullen zien

  41. :p Kan ik met de “lost en stolen” procedure van T-Mobile the iphone 32 GB ophalen.

  42. EVEN OFFTOPIC

    REMOTE 1.1 IS UIT

    Je kan nu genius afspeellijsten maken
    En je kan afspeellijsten maken en bewerken

  43. Als je in januari begint met het overzetten van je muziek via iTunes, dan issie klaar als de 64gb uit komt.

  44. Euh… hoe krijgen jullie in godsnaam 32 gig vol? Ik krijg mn oude iPhone 8 gig nog niet eens vol… en ja er staan ook films op

  45. dat ze voor mijn part maar nen 512 GB uitbrengen 🙂
    en misschien met een echt magnetisch kompas , zou ook cool zijn

  46. is logisch. In januari verschijnen er nieuwe telefoons (tmob met google android bijv). Een net nieuw producr tekt potentiele kopers sneller over de streep.

  47. Meer opslagruimte is wel handig als er inderdaad navigatiesoftware voor komt. In Nederland zou je heel misschien nog wel de kaarten rechtstreeks via 3G binnen kunnen halen. Maar qua dekking gaat dat waarschijnlijk niet lukken. In het buitenland is het natuurlijk helemaal niet te doen, met die hoge roamingkosten.

  48. En als we dan nog even wachten, dan kondigen ze in juli de iPhone 3e generatie aan… En in januari die met grotere schijf…. Zo kan je wel blijven wachten en wachten… Kan je beter elke keer een generatie overslaan. Zo snel gaan ze ook weer niet “out of style”….

  49. Goed nieuws dus. Na de zomer van volgend jaar gaat de 3G de deur uit en haal ik in België het dan nieuwe model op. Zou ideaal zijn als er dan wat meer opslagruimte is. Zeker als de iPhone dan iets met een ingebouwde Mobile Finder heeft 🙂

  50. Apple heeft het veel te druk de 3G nog in allerlei landen te introduceren.
    Januari is dan veel te kort dag.

  51. ik wil een 160gig net als steve

  52. voor alle toestelletjes van apple zijn er toch 2 updates per jaar?
    meestal een update met meer opslag en dan een grotere update?

    http://www.macrumors.com
    hierop zie je hoevaak een toestel wordt geupdate.

    Lijkt me niet raar dat ze in januari de opslag vergroten naar 32 GB
    ze moeten de concurentie voorblijven uiteraard.

  53. @ Mark en @AFG:
    Klopt van applicaties grote. Maar ik heb bijvoorbeeld een medische applicatie van bijvoorbeeld PET/CT gezien over het fuseren. Als je al die plaatjes moet inladen op je Iphone….dat kost wel heel veel geheugen. Snappen jullie? Vandaar dat mij 32 gig wel erg handig lijkt…

    Gr Paul

  54. Ik vraag mij gewoon af of er wel een voldoende grote markt is voor smartphone’s met een capaciteit van 16GB en meer als ik kijk naar de HTC Touch Diamond dan zie ik maar “amper” 4GB de recente Samsung Omnia blijft ook steken bij 8 of 16 GB ik snap dat ze op zoek gaan naar een all-in-one solution maar hoe ver willen we eigenlijk gaan?
    Ok tof steeds meer en meer opslag maar meestal gaat dit gepaart met meer en meer rotzooi. Ik wed dat iedereen die een externe harde schijf heeft staan van 1TB er meer nutteloze dingen heeft opstaan die hij eigenlijk niet nodig heeft maar gewoon spaart vanwege de reden: “ik heb toch plaats genoeg”. Ik ben ook zo, maar komaan 16GB op een GSM is verdomd goed. Op een 32GB versie zit ik niet echt te wachten. Als er 1 ding is die moet verbeterd worden is de GPS zet er toch alsjeblieft een echte door to door navigatie dit is voor mij eigenlijk het enige pijnpunt.
    en idd dit is geen voorspelling maar een logisch gevolg niet echt spannend nieuws als je ‘t mij vraagt
    just my 2 cents

  55. Een mw van de T-mobile winkel zei me dat in februari de Iphone 32 gb verwacht wordt!! Ik wacht dus nog even!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.