Voorspelling: 32GB iPhone 3G in januari

In de voorspellingsrubriek van The Standard kan iedereen een voorspelling indienen. Zo is er iemand, die denkt dat Apple in januari 2009 een nieuwe 32GB iPhone 3G gaat aankondigen.

iphone 3gDe geruchtenstroom over de nieuwe iPods is nog maar net afgelopen of de volgende voorspelling dient zich alweer aan: Apple zou misschien wel plannen hebben om in januari een 32GB iPhone 3G aan te kondigen. Dat is te lezen op de Prediction Market van The Standard, een platform waar lezers zelfbedachte voorspellingen kunnen indienen. Worden ze geplaatst dan krijgt de indiener 25.000 Standard Dollars (geen echte dollars). Eigenlijk kan iedereen op de Prediction Market roepen wat ‘ie wil, waarna het publiek beslist hoe geloofwaardig de voorspelling is.

De voorspelling van een 32GB iPhone 3G lijkt niet heel erg vergezocht: er is al een 32GB iPod touch en voor de iPhone is 32GB de eerstvolgende gangbare capaciteit in het rijtje. De prijzen van NAND-flash zijn aan het dalen en Apple heeft een behoorlijke hoeveelheid productiecapaciteit bij Samsung ingekocht. Nieuwe iPhones zijn tot nu toe altijd in januari aangekondigd, dus eigenlijk zegt voorspeller David Kuan wat we eigenlijk allemaal al weten.

Meer info: The Standard
Tipgever: Serge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2008, 19:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 3G, voorspelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.