Santok STK iPower Li-ion Pack bevat hoesje, speakers en reservebatterij

Santok heeft de iPhone Power Pack uitgebracht, een combinatie van beschermhoes, reservebatterij en speakers. De bundel weegt 100 gram geeft een extra standbytijd van 200 uur.

santokStel je bent op zoek naar een hoesje voor je iPhone. Maar eigenlijk zou je nog een reservebatterij erbij willen hebben en een extra speaker is ook mooi meegenomen. Met de STK iPower Li-ion Pack van Santok heb je alledrie! De batterij geeft extra gebruiksduur tijdens het afspelen van muziek en films, twee stereospeakers van 1 Watt elk geven een beter volume dan de standaardspeaker en het geheel is verpakt in een flipcase die je iPhone tegen krassen beschermt.

De 1800 mAh-batterij geeft 200 uur extra standby-tijd, 7 uur spreektijd en 20 uur muziekluisteren. Toegegeven: je loopt wel met een dik pakket op zak (130 x 67,5 x 20 mm) maar dan ben je ook in één keer voorzien van alle noodzakelijke accessoires. De case weegt 98 gram. Nu alleen nog een winkelier zien te vinden die de iPhone Power Pack wil verkopen… De verkoopprijs is daarom ook nog niet bekend.

Via: Santok

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2008, 18:12
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.