Reacties voor: Voorraadinformatie iPhone 3GS in Italië en VS online te bekijken

Op de website van Apple is de voorraadinformatie per Apple Store te bekijken. Ook van de Apple Store in Rome kun je zien hoeveel voorraad er nog is.

Reacties: 17 reacties

  1. Cool! Maar waarom zou je hem in Italie kopen als hij in Belgie goedkoper is? Hier heb je dan nog een mogelijkheid om garantie te claimen 🙂

  2. Kan iemand mij vertellen of (en zo ja waar) er in Belgie nog een 3GS 32GB te koop is? Gisteren naar het schoone Kapellen gereden maar helaas helaas….. totaal uitverkocht, en volgens de medewerker van de Mobistar shop gold dat voor heel Belgie. Kan toch niet waar zijn?! Waarom is die voorraad zo beperkt?

  3. In de mobistar shop in Ronse hebben ze nog een mooie voorraad liggen (gisteren rond 16u toch)

    Wat die medewerker van mobistar zei is fout, die kan nooit de voorraad kennen van alle mobistar centers. Die winkel in Ronse heeft pas gisteren in de late namiddag hun eerste levering gekregen. In Oudenaarde, Aalst of Geraardsbergen maak je ook nog kans (daar was de 16GB uitverkocht)

  4. Gisteren naar het mobistar center in Heusden (België) gegaan. Ik wilde mezelf een iPhone 3G 8g aanschaffen. Dat ging, maar ik MOEST er een hoesje, screen protector en autolader bijnemen. Dan kwam het in totaal op 525 euro, het toestel los voor 475 verkrijgen ging niet :s.

  5. Mobistar heeft een aantal eigen winkels en een groot aantal zogenaamde franchise-winkels. Daarom kan een Mobistar medewerker nooit weten wat er in andere winkels nog ligt. De franchise winkels werken onder de vlag van Mobistar maar hebben een particuliere eigenaar.
    Daarbij denk ik, dat het hele 3Gs verhaal een beetje overhyped is geweest. De verkoopaantallen, zeker hier in Europa zijn niet zoals iedereen gedacht had m.i.


  6. Daarbij denk ik, dat het hele 3Gs verhaal een beetje overhyped is geweest. De verkoopaantallen, zeker hier in Europa zijn niet zoals iedereen gedacht had m.i.

    Inderdaad. Men is overduidelijk aan voorbij gegaan dat de bestaande gebruikers een contract hebben wat nog een jaar te gaan heeft. En de verbeteringen t.o.v. het 3G model zijn nu niet spectaculair te noemen.

  7. Maar als je naar de voorraden kijkt in de amerikaanse apple store’s zjin er toch redelijk wat uiverkocht. Dus ik denk dat hij in de VS wel goed verkocht wordt. En daar zijn meestal ook de grootste voorraden.

  8. @viermaal raden:
    Helemaal gelijk in. Ik wacht ook tot volgend jaar als er (hopelijk) een echte update komt. Vooral het uiterlijk zie ik graag nieuw omdat ik dan beter het idee heb dat ik wat nieuws in mijn handen heb.

  9. Wat zijn de prijzen voor een unlocked exemplaar in Belgie voor een 16 en 32 GB exemplaar nou?

  10. @ron gijzen.

    Zie http://www.mobistar.be

    Uit mijn hoofd gezegd is het 575 en 675

  11. Origineel geplaatst door Ron Gijzen
    Wat zijn de prijzen voor een unlocked exemplaar in Belgie voor een 16 en 32 GB exemplaar nou?

    Zie hier de prijzen op de site van mobistar

  12. @Jos het ei

    Origineel geplaatst door Jos het ei
    In de mobistar shop in Ronse hebben ze nog een mooie voorraad liggen (gisteren rond 16u toch)Wat die medewerker van mobistar zei is fout, die kan nooit de voorraad kennen van alle mobistar centers. Die winkel in Ronse heeft pas gisteren in de late namiddag hun eerste levering gekregen. In Oudenaarde, Aalst of Geraardsbergen maak je ook nog kans (daar was de 16GB uitverkocht)

    Zou je mij aub kunnen PM-en: ik ben nl. geinteresseerd om een tripje naar Belgie te maken…

    Thanks alvast!

  13. Kan iemand ook wat adressen posten van de Mobistar Shops die het dichtst bij NL liggen (midden). Ik ga pas over 2 weken ofzo, dan zal de voorraad vast aangevuld zijn.

  14. het is toch te zien dat de witte iPhone 16GB het meest verkocht wordt (of minder leverbaar is)

  15. Origineel geplaatst door Toon
    Gisteren naar het mobistar center in Heusden (België) gegaan. Ik wilde mezelf een iPhone 3G 8g aanschaffen. Dat ging, maar ik MOEST er een hoesje, screen protector en autolader bijnemen. Dan kwam het in totaal op 525 euro, het toestel los voor 475 verkrijgen ging niet :s.

    sorry maar wat hij zegt mag helemaal niet, dus totale onzin. als ik jou was zou ik morgen terug gaan en zeggen dat je het geld terug wilt van dat pakket. mocht hij dat niet doen stel je een mail op en stuur je die naar mobiestar. reageren ze niet op de mail, ga je een aangetekende brief sturen, natuurlijk claim je het bedrag ook van de brief.
    juridisch gezien sta je dan erg sterk.
    suc6

  16. @Toon:

    Als ik van jou was zou ik terug gaan, dit is namelijk koppelverkoop. En dit is in belgië verboden. ze kunnen je niet verplichten om bij aanschaf van een iphone nog accecoires verplicht bij te nemen.

  17. Koppelverkoop is nu wel toegelaten in België 😉 Maar als je Apple dit soort praktijken laat weten, dan zullen ze wel snel ingrijpen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.