Reacties voor: Voormalige jailbreak-applicatie Snapture nu ook in de App Store

Snapture is een iPhone-applicatie die veel mensen al uit het jailbreak-circuit kennen. De applicatie heeft nu de overstap gemaakt naar de App Store, waar je het voor een introductieprijs van 1,59 euro kunt kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Hmm…ik denk dat ik toch liever Camera Genius gebruik…Snapture werkte niet altijd even lekker toen ik em als jailbreak app had…

    Overigens gebruik ik 9 van de 10 keer gewoon de standaard camera app van de iPhone:P

  2. En OS 3.1 vereist…

    Hoe heette dat jb prog ookal weer dat je OS kon faken?

  3. App ziet er netjes uit! 🙂

    Alleen na het aanschaffen van Genius wacht ik wel tot deze de functionaliteit overneemt. Ik ga niet met 6 foto apps werken.

    Genius is leuk, maar door het lelijke icoontje nog steeds niet de App om de standaard foto app op mijn 1e springboard over te nemen,.

  4. Origineel geplaatst door Rawish
    En OS 3.1 vereist… Hoe heette dat jb prog ookal weer dat je OS kon faken?

    Vereist dus niet dat ze het graag willen. Het werkt gewoon niet op 3.0.1 of 3.0 (of 2.2.1). Als je dat faken doet wordt er 1 cijfer aangepast, en zal het programma dus niet werken.

  5. @AlexT:

    Een goed programma niet willen gebruiken omdat het
    icoontje lelijk is.. Het moet niet gekker worden zeg.. :’)

  6. Bij mij geen supersnel multishot. Traaaaaag. Verder bewaart ie de foto’s niet gelijk in de filmrol maar moet je alle gemaakte foto’s aan het eind apart opslaan. Heeeeel vervelend en het duurt ook nog es heel erg lang. Al met al voor nu zonde van mijn 1.59 euro. Hopelijk snel een update.

  7. Nogal rot dat ik het niet kan aankopen, zit in Mexico en de iPhone draait op 3.0.1 en ik zal pas kunnen upgraden aanstaande zaterdag. :S

  8. Ik gebruikte Snapture alleen omdat je met de volume knop een foto kon maken. Maar iets zegt mij dat dit niet is toegestaan door Apple, dus niet waard om het te kopen.

  9. @Rawish: misschiEn vereist, misschien Niet, maar het proberen waard… Het progje waar je op doelt is FWchanger, en werkt het niet: vink het uit in iTunes en als je ooit update vink je het weer aan.. Ik zeg: doen! 😉

  10. En als ik deze, toen ik n jailbreak had, heb gekocht, moet ik hem dan nu opnieuw kopen? 

  11. @Bart: bedankt! Helaas werkt deze truc niet meer… Hij controleerd je FW nog een keer ergens anders vandaan.

    @Thom: er zijn in het verleden zoveel programma’s geweest die een bepaalde FW vereiste maar aan de reacties van mensen kon je opmaken dat het met FWchanger alsnog lukte.

  12. @ASN:

    Camera Genius is echt de meest waardeloze app die ik ooit gedownload heb. Wat een enorme bagger!!! En wat traaaaaaaggggggggggzzzzzzzz…….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.