Voormalige jailbreak-applicatie Snapture nu ook in de App Store

Snapture is een iPhone-applicatie die veel mensen al uit het jailbreak-circuit kennen. De applicatie heeft nu de overstap gemaakt naar de App Store, waar je het voor een introductieprijs van 1,59 euro kunt kopen.

snaptureSnapture is een fotoapplicatie die je al langer op jailbreak-toestellen kon installeren. Vanaf nu is de applicatie ook officieel in de App Store te krijgen. In functionaliteit is er niet zoveel teruggeschroefd, wel zul je voor de applicatie moeten betalen: €1,59. In Cydia was de betaalde versie van Snapture aanmerkelijk duurder: toen de Premium-versie in augustus vorig jaar werd aangekondigd moest je er $7,99 voor betalen.

Wat functies betreft heeft Snapture het volgende te bieden:

  • Multitouch pinch & zoom (tot maximaal 5x);
  • Picture-in-Picture-technologie, waarbij je recente foto’s meteen in de viewfinder kunt bekijken en wissen (zie middelste foto);
  • Highspeed multishot: 3 snelle foto’s achter elkaar, zodat je snelle (sport)acties kunt vastleggen;
  • Easy Snap: tik op een willekeurige plek op het scherm om een foto te maken (tappen op de sluiterknop is niet meer nodig).

De prijs van €1,59 is nog maar een introductieprijs, later zal de prijs omhoog gaan. De omschrijving in de App Store wekt de indruk dat de uiteindelijke prijs rond 6 of 7 euro zal liggen.

Downloaden: Snapture (€1,59 – introductieprijs)

snapture iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2009, 14:10
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.