BudsGoBlue: de ultieme Bluetooth-headset voor de iPhone?

BudsGoBlue is een nieuwe Bluetooth-headset van een bekende fabrikant, die op 9 oktober wordt onthuld. De headset kan voice-commando's aan en past zich helemaal aan je oren aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

budsgoblue voor iphoneJe hebt Bluetooth headsets waarmee je kunt bellen en er zijn draadloze stereo headsets die vooral bedoeld zijn om (via A2DP) muziek te luisteren. Een combinatie van beide komt nog niet vaak voor. De ultieme Bluetooth-headset die beide functies tot in perfectie beheerst moet nog uitgevonden worden. Een bekende headsetfabrikant denkt nu zo’n ultieme headset te hebben bedacht: op 9 oktober zal de BudsGoBlue worden gelanceerd, met een bijzondere extra functie voor de iPhone 3GS: voice commando’s!

Volgens een insider is het dé headset waar iedereen op heeft zitten te wachten. De oorhaakjes passen zich flexibel aan bij elk oor, de headset is klein en onopvallend en de kwaliteit bij het afspelen van muziek zou beter moeten zijn dan je van een gewone Bluetooth-headset gewend bent. De grote vraag is nu: welke bekende headsetfabrikant zit erachter? Jabra, Altec Lansing, Plantronics of misschien Sony zijn namen die door het hoofd schieten. Op dit moment is er alleen een website beschikbaar (budsgoblue.com), waar je je kunt inschrijven voor een brochure met een ‘sneak preview’. De eerder gepubliceerde YouTube-video is op ‘private’ gezet en niet meer te bekijken.

budsgoblue earbuds

Via: Mobilitysite

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.