Reacties voor: Vodafone zet iPhone-aanbiedingen op eigen website

Vodafone heeft iPhone-aanbiedingen op de eigen website gezet. De afhandeling verloopt via collegabedrijf iVoordeel. En KPN komt met een speciaal sim only-abonnement voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 71 reacties

  1. …… EN NU NOG DE iPHONE 4

  2. KPN levert nu al, op aanvraag Micro Sim! Ik heb deze al binnen voor mijn Iphone4 die ik straks zonder abbo ga aanschaffen. Wel gezegd dat ik een zakelijk abonnement heb.

  3. Ik heb nu het dilemma dat ik of kan wachten voor een iPhone 4 of dat ik een Sim-only ANWB ding van Vodafone neem; Wil ik nog 2 jaar door met een 3GS???

    T-Mobile ben ik meer dan zat, slecht netwerk en ik ben mn telefoon al eens 4 maanden kwijt geweest. Op dit moment heb ik niet echt een nieuwe telefoon nodig eigenlijk, maar dat kan over een jaar natuurlijk wel weer anders zijn…

  4. SuperSim only is niet meer, het is nu een ander soort abonnement. Het is in ieder geval niet meer de 13,50 die ik betaal.

  5. Ondersteunen KPN en Vodafone dan ook eindelijk Visual Voicemail?

  6. Staat wel slecht vermeld dat het om een actie van 6 maanden gaat..

  7. Ik wou dat er snel wat meer duidelijkheid komt wie wat waar en hoeveel!
    duurt mijn allemaal veel ste lang voor ik weet waar ik aan toe ben voor de Iphone4.

  8. Waarom zou je nu nog idd een 3GS willen aanschaffen in combinatie met een 1-2 jarig abonnement? Zou wellicht interessant zijn als je de 3GS zowiezo gratis krijgt. In dat geval zou ik dan ook nog een IPad als kado willen krijgen, zou ik er uberhaupt nog over willen denken……..

    Maar dat gebeurt niet, dus doe ik het ook niet en wacht ik nog totdat T-Mobile eindelijk de mailing de deur uit gaat doen, waarin staat dat ik hem kan bestellen en daarna een bericht krijg dat ie half augustus pas geleverd gaat worden aan mij 😉

  9. Nu 3 keer nagevraagd bij KPN voor een microsim maar deze hebben ze niet en dit ging ook om zakelijk.
    Account manager van KPN bevestigde dit ook dat ze hem nog niet hebben wanneer wisten ze ook niet.

  10. Vodafone, we zijn niet achterlijk. Die prijzen zijn gewoon niet concurrerend genoeg tegenover T-Mobile.

  11. Ik heb zowel voor een zakelijk sim only abo een micro en voor een HI abo een micro geregeld via KPN,
    Alleen is een duo sim van gewoon en micro nog niet leverbaar.

  12. Origineel geplaatst door syrek
    SuperSim only is niet meer, het is nu een ander soort abonnement. Het is in ieder geval niet meer de 13,50 die ik betaal.

    Bronnen?

  13. Snap niet dat iPC en bepaalde mensen zo moeilijk doen. Het staat er gewoon in normale lettergrootte bij dat het een 6 maanden 50% korting actie betreft. Gewoon in hetzelfde lettertype als alle andere tekst. Dus niet weggestopt, moeilijk vindbaar of lastig leesbaar. Gewoon normaal, maar volgens mij zijn de meeste mensen schijnbaar vergeten hoe lezen ook alweer werkt.

  14. @Niels: ik vind het ook best misleidend idd

  15. @itsme: nope, geen visual voicemail

  16. Microsim KPN = gewoon leverbaar Gonny.. Heb hem van de week namelijk ontvangen. Je moet er wel erg om “zeuren” en doorvragen.. Kostte mij overigens €17euro aldus telefoniste…

  17. @Frank van Manen:

    Niet concurrerend?

    voda 275/550 voor 19,75 > 39,50
    tmob 300/… voor 45 eu

    oke je betaalt dan wel extra voor het toestel, maar je krijgt in ieder geval meer smsjes.. en het datanetwerk van vodafone vs t-mobile is natuurlijk niet te vergelijken..

  18. @Gonny van der Zwaag:

    Gewoon de vodafone site? Vroeger waren die super sim only’s een stuk goedkoper. Ik zat laatst ook te kijken of het nu wel goedkoper was om los een iphone te kopen + abbo maar toen zag ik dat de prijzen dik omhoog waren gegaan.

    Dit is overigens wel weer een stuk aantrekkelijker: https://directsales.vodafone.nl/anwb

  19. @rvjacobs: Onzin, het staat niet in grote rode letters geschreven als de andere tekst. Dus relatief gezien; klein en weg gestopt.

  20. Zo goedkoop zijn die simonly’s niet van Vodafone, 17,50 is ook maar een tientje minder dan wat ik nu heb met de iphone erbij, 27,50 per maand.

  21. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Vodafone, we zijn niet achterlijk. Die prijzen zijn gewoon niet concurrerend genoeg tegenover T-Mobile.

    Is dat zo? Reken eens uit hoeveel je bij t-mobile kwijt bent over 24 maanden voor een i-150 abbo. Een Vodafone 200 abbo is, met 6 maanden korting, over 2 jaar slechts een euro of 8 duurder. 8 euro in totaal over 2 jaar voor elke maand 50 meer belminuten is niet echt een slechte deal hoor! Moet je alleen niet verlengen, dan zit je waarschijnlijk wel vast aan het duurdere abbo 🙂

  22. Inderdaad, super sim is bij vodafone afgeschaft. Als je kijkt bij http://www.vodafone.nl/prive/abonnementen/super_sim_only
    dan kom je op een ander abonnement uit en die is duurder dan de supersim!

  23. de iPhone 3GS is nog steeds een prima telefoon die je nu nog steeds kunt aanschaffen. Dus waarom niet ingaan op aanbiedingen van een snelle provider zoals Vodafone? De veel gehypte iPhone 4 heeft nauwelijks ontvangst als je hem bij de randen vastpakt. Zie ook: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10283

  24. ik heb hem al besteld 🙂

    waarom zou ik wachten tot de 4 er is als ik toch linkshandig ben…

  25. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door syrekSuperSim only is niet meer, het is nu een ander soort abonnement. Het is in ieder geval niet meer de 13,50 die ik betaal.Bronnen?

    Het abonnement is gewijzigd, zoals ook hier op tweakers.net word besproken. Verder heb ik een super sim only met 150 belminuten voor 13,50. De oude pagina met deze aanbieding wordt doorverwezen naar een smartphone abonnement.

  26. Origineel geplaatst door Daxy
    Origineel geplaatst door Frank van ManenVodafone, we zijn niet achterlijk. Die prijzen zijn gewoon niet concurrerend genoeg tegenover T-Mobile.Is dat zo? Reken eens uit hoeveel je bij t-mobile kwijt bent over 24 maanden voor een i-150 abbo. Een Vodafone 200 abbo is, met 6 maanden korting, over 2 jaar slechts een euro of 8 duurder. 8 euro in totaal over 2 jaar voor elke maand 50 meer belminuten is niet echt een slechte deal hoor! Moet je alleen niet verlengen, dan zit je waarschijnlijk wel vast aan het duurdere abbo

    Nope. 200 is waar je bij Vodafone alles mee moet doen. Tegenover 150 minuten + 150 smsjes (dus 300) bij T-Mobile. Toch wel een aanzienlijk verschil.

  27. Of je koopt gewoon simlock vrij een iPhone 4 of oude iPhone 3GS bij http://www.iphoneservicepoint.nl en je hebt volledig de vrije keuze in abonnement.. kan allemaal zo veel simpeler

  28. @Edwin:

    Waar heb je de MicroSim precies besteld dan? Met de klantenservice gebeld? of KPN Business Center geweest?

    Ik hoor graag van je!

    Gr. Robert

  29. Vind het ook niet netjes hoe ze de actie aanprijzen. Dikke fail voor Vodafone.
    Er zijn nu eenmaal veel mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is (eigen schuld natuurlijk) maar Vodafone weet dit en profiteert hiervan. Ik vind het dus een verkapte vorm van mensen in de problemen. Vaak hebben ze al minder geld, denken hiermee goedkoop uit te zijn, maar blijkt dat achteraf niet zo te zijn.

    Van mij mag de komende regering (of Nellie Kroes) hier op ingrijpen om veel duidelijker te vermelden dat het alleen om de eerste 6 maanden gaat. Mag er wat mij betreft met dezelfde lettergroote op als de aanbieding van EUR 17,25 in koeieletters.

  30. @Laurens: Het zijn bij t-mobile toch 150 belminuten of 150 smsjes?

  31. Onder de aanbiedingen in het kopje dubbel voordeel staan gewoon de voorwaarden, in zowat koeienletters. Ik vind dit artikel dus een klein beetje raar.

    Eventjes verder doorlezen dan je neus lang is…

  32. Ik heb zelf Super Sim Only afgesloten in een Vodafone shop nadat het was verwijderd van de website, dus je hebt kans dat het nog wel bestaat, maar dat er ze er geen reclame meer voor maken. Super Sim Only was ongeveer 33% goedkoper dan het huidige sim only abonnement, dus zeker de moeite waard.

  33. @Robert Eggink:

    heb KPN Customer Relations Mobile
    Accountteam KPN Contact te Groningen gemaild. Wil hier geen emailadressen plaatsen, dat is niet zo netjes. Is in de trant van bedrijfsrelaties kpn mobile.

  34. Ik was voor mijn oude 3G-toestel 8GB inclusief 150 minuten/smsjes in totaal over 2 jaar 800 euro kwijt (80 euro bijbetalen voor het toestel) bij T-Mobile. Ben benieuwd wat ze nu gaan bieden. Ik heb nooit echt veel problemen gehad met de dekking (zuidoosten van het land). Bij SuperSim van Vodafone ben je met een simlockvrij toestel uit België plus 135 minuten/smsjes en ook onbeperkt internet al gauw 1200 euro kwijt in 2 jaar schat ik ……

  35. @Hans: jij denkt zeker dat het kerst is;)?..geen kennis uit je tekst te halen

  36. Origineel geplaatst door Basz
    ik heb hem al besteld waarom zou ik wachten tot de 4 er is als ik toch linkshandig ben…

    Ik ben rechtshandig, maar ik hou m’n iPhone bijna altijd in m’n linkerhand, en m’n rechterhand gebruik ik om het touchscreen te bedienen.

    Volgens mij doen heel veel rechtshandigen het op die manier. Maar ja, Steve zegt dat het geen probleem is…

  37. Origineel geplaatst door martijn
    Ik heb zelf Super Sim Only afgesloten in een Vodafone shop nadat het was verwijderd van de website, dus je hebt kans dat het nog wel bestaat, maar dat er ze er geen reclame meer voor maken. Super Sim Only was ongeveer 33% goedkoper dan het huidige sim only abonnement, dus zeker de moeite waard.

    Is deze niet meer beschikbaar? Heb ik namelijk ook destijds afgesloten! Bel voor iets meer dan 1 ct per minuut :-)!

  38. enig idee hoeveel de abo van KPN gaat kosten???

  39. Origineel geplaatst door Bammel
    Of je koopt gewoon simlock vrij een iPhone 4 of oude iPhone 3GS bij http://www.iphoneservicepoint.nl en je hebt volledig de vrije keuze in abonnement.. kan allemaal zo veel simpeler

    Neem aan dat je dan duurder uit bent dan wanneer je een abbo neemt??

  40. Op http://www.xlvoordeel.nl staat al wat over de iphone 4 met vodafone.

  41. De aanbiedingen op ivoordeel zijn maar 6 maanden 50% korting op je abonnement, terwijl Phoneshop ze aanbiedt met 12 maanden 50% korting. Snelle rekensom :> Ik haal hem wel bij de Phoneshop.

  42. vandaag mijn 3g omgeruild voor een 3gs
    niks mis mee vind die 4 nou niet zo bijzonder.
    Gelijk meenenemen in plaats van nog enkele weken ( maanden ) wachten

  43. Duidelijk, T-Mobille dus!

  44. SuperSim voor Vodafone bestaat niet meer. Ik betaal nu ook inderdaad 13,50 per maand, wat hier boven al genoemd is. Ik heb laatst contact opgenomen met de klantenservice (om m’n abonnement eventueel te verlengen), die zeiden mij dat dit abonnement niet meer bestond en dat ik de verkoop service moet bellen voor alternatieven.

  45. Weet iemand of Visual Voicemail ondersteund gaat worden, of de originele Vodafone IPCC file voor iOS al beschikbaar en of tethering dan blijft werken?

    Ik en anderen kunnen rapporteren dat met iOS 4 @ iPhone 3GS (orig. unlockt uit Belgie) zonder jailbreak en IPCC file tethering gewoon werkt (zowel via BT als USB).

    Nadeel is de melding ‘Doorschakelen is geactiveerd’ die middels een ##004# uitgezet kan worden, maar dan wordt er niet meer doorschakeld naar de voicemail…

  46. Voor 20 euro per maand zou ik wel een 3Gs willen voor 2 jaar… Ik vindt hem in ieder geval mooier dande iPhone 4

  47. SuperSIM van Vodafone ik betaal 12,50 per maand inclusief Blox!! Goedkoper kan echt niet.
    Wel eigen simlock vrije iPhone.

  48. @Liesbeth

    Dat dacht ik idd al, ik wilde eergister ookal wat info over mijn Vodafone iPhone-abbo opzoeken, toen ik die hele pagina niet meer kon vinden 😀

  49. @Hans:

    Een beter idee: wachten op de iPhone 5, dan loop je helemaal voorop. Eventjes dan samen met heel veel anderen. Waarom zou je per de het nieuwste willen hebben? Snap niet dat de 3GS niet veel goedkoper is. Net zoals bij auto’s waarbij je het uitgaande model vaak met fikse korting kan kopen.

  50. De advertentie bij iVoordeel is behoorlijk misleidend.

    Het lijkt goedkoop, maar bij goed lezen:

    *Netwerkactie: Na 6 maanden betaal je het reguliere tarief. Het contract heeft een duur van 2 jaar.

  51. Voor de mensen die denken dat ik inderdaad achterlijk ben. Nee sorry dat ben ik niet. T-Mobile geeft bij dat eerste voorbeeld dat ik las niet net zoals Vodafone met of of, maar en en. Voor 45 euro heb je dus 300 belminuten EN 300 SMSjes..

  52. Origineel geplaatst door Bammel
    Of je koopt gewoon simlock vrij een iPhone 4 of oude iPhone 3GS bij http://www.iphoneservicepoint.nl en je hebt volledig de vrije keuze in abonnement..

    Je moet wel heel dom zijn ALS je hier een iPhone koopt.

    In belgie kosten ze 200-250 euro goedkoper.

  53. Ik ga van iemand een 3Gs kopen, maar vroeg me af of het ook mogelijk is om een Prepaid (ik bel/sms niet zo veel) simkaart maar met onbeperkt internet abonnement af te sluiten. Heeft iemand een idee?

  54. Origineel geplaatst door Maddriver
    SuperSIM van Vodafone ik betaal 12,50 per maand inclusief Blox!! Goedkoper kan echt niet. Wel eigen simlock vrije iPhone.

    Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Klinkt heel goed.

  55. iK vind het niet waard..

  56. @Pim:

    Even terug lezen; ooit bood Vodafone deze abonnementen aan, maar nu dus niet meer.

  57. Ik heb altijd een beetje moeite om vodafone te vertrouwen op 1 of andere manier. Die link van jasper daaraantegen van de anwb lijkt wel erg interesant. 2 jaar lang 12,95 pm voor 300 bel/sms en zorgeloos internet met fup en 3,6Mbps. Iemand die er ervaring mee heeft of mis ik een addertje?

  58. En dan klaagt iedereen hier dat TM duur is…..

    Ik blijlf lekker bij TM, heb perfect ontvangst en blijft toch de goedkoopste. KPN is ook belachelijk duur

  59. @PIM

    Vodafone prepaid heeft blox

    nu zelfs tijdelijk voor de helft.

    Als je zorgt dat je elke 30 maanden 10 euro beltegoed op je kaart hebt staan kan je onbeperkt(FUP) aanzetten.

  60. Als iemand mee wil helpen deze sheet bij te werken, laat het even weten: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Asm4LhdY-Bc0dFR2aGYtUVFXaW1MTW12azdvWmp1ZHc&hl=en

    Bovengenoemde Vodafone abonnementen staan er nog niet bij. Ãœberhaupt richt ik me meer op de iPhone 4 dan nu nog een 3GS halen. Tenzij dat heeeel voordelig kan. Zelf hoef ik pas in Augustus te beslissen.

  61. En waarom heeft niemand het over Ben? Is weliswaar het Tmobile netwerk (persoonlijk heb ik geen klachten), maar kost een appel & een ei. 15,90 voor 250 min/sms, 100 sms en onbeperkt internet. En je hoeft geen simlockvrij toestel te hebben!

  62. @Frank van Manen:

    Ik zie inderdaad nu dat het iphone abo verschilt van relax…Dan reken ik nog even voor door…

    Bij vodafone krijg je 350 minuten of 700 sms

    Als je dus je 300 min op belt, dan hou je dus nog 100 sms over…

    Bel je minder.. bv 200 min dan heb je 300 sms.

    In dat opzicht krijg je dus meer bel en sms bij tmobile, bij vodafone krijg je snel internet dat werkt..

    Dit blijft toch een aanbieding van ivoordeel, ben erg benieuwd of vodafone zelf ook nog met iets gaat komen.

  63. @Edwin: Ik heb ook gebeld met de klantenservice en de kneus wilde mij afschepen met de menlding ga maar naar de Primafoon voor de micro SD.

    Heb hem duidelijk gemaakt dat een Microsim betreft en uitgelegd, hij had er nog nooit van gehoord maar een collega van hem wist te vertellen dat zodra de iPhone uitkomt in Nederland ook KPN de micro sim gaat leveren.

    Ben benieuwd ik zal de komende dagen weer bellen.

  64. Snap niet dat bijna niemand klaagt over het feit dat je bij iedere provider voor 2 jaar (!) moet tekenen.
    Voor die periode wil ik een gratis iphone 4 32Gig en een lekker wijf als huishoudster.

  65. Origineel geplaatst door Bammel
    Of je koopt gewoon simlock vrij een iPhone 4 of oude iPhone 3GS bij http://www.iphoneservicepoint.nl en je hebt volledig de vrije keuze in abonnement.. kan allemaal zo veel simpeler

    En ben je ook een stuk duurder uit.
    Ik heb nu een T-mobile i-150 abo.. in 2 jaar tijd ben ik hiervoor ((€30*24) + €150 aanschaf + eenmalige kosten) ±950 euro kwijt.

    Een iPhone4 heb je simlock vrij niet voor <€850…
    Nou, zie nu maar eens een abo te verkrijgen met internet voor 100 euro over 2 jaar!

  66. Weet iemand ook wanneer ik mijn abbo kan veranderen in Sim only bij Hi is dat ook al 4 maand voordat je abbo is afgelopen omdat normaal kun je hem dan verlengen.

    Hoor het graag.
    Bedankt

  67. Who needs visual voicemail…..mwuhaha!

  68. Origineel geplaatst door michel
    @Edwin: Ik heb ook gebeld met de klantenservice en de kneus wilde mij afschepen met de menlding ga maar naar de Primafoon voor de micro SD.Heb hem duidelijk gemaakt dat een Microsim betreft en uitgelegd, hij had er nog nooit van gehoord maar een collega van hem wist te vertellen dat zodra de iPhone uitkomt in Nederland ook KPN de micro sim gaat leveren.Ben benieuwd ik zal de komende dagen weer bellen.

    De micro sim is er al een paar maanden bij de KPN ik heb een zakelijk contract en toen ik aan een nieuw contract toe was kreeg ik een HTC ( voor dochter) gratis en een MICRO simkaart,

    Moest die oude weggooien Niet gedaan dus heb nu 2 simkaarten maar de MICRO sim is er al lang bij KPN

  69. Ik gebruik nu het i500 van TM, ben niet echt tevreden over de dekking en snelheid en ben aan het twijfelen of ik een simlockvrije 4 ga kopen met een sim only.
    Maar wat is nou echt de beste netwerk aanbieder? Vodafone, KPN of toch TM (na hun uitbreidingen) ik kan door alle zendmasten het bos niet meer zien…

  70. @Wobbel Qua bereik zeker KPN. Qua kosten waarschijnlijk T-Mobile. Bij mij op het werk is nogal slecht bereik (vanwege al het staal.. het is een loods). En geen enkele collega kan binnen bellen/smsen omdat ze allemaal Vodafone of T-mobile hebben. Ik heb Hi (dus KPN) en werkelijk nooit problemen met ontvangst.

  71. Origineel geplaatst door Eelke
    Origineel geplaatst door BammelOf je koopt gewoon simlock vrij een iPhone 4 of oude iPhone 3GS bij http://www.iphoneservicepoint.nl en je hebt volledig de vrije keuze in abonnement.. kan allemaal zo veel simpelerEn ben je ook een stuk duurder uit.Ik heb nu een T-mobile i-150 abo.. in 2 jaar tijd ben ik hiervoor ((€30*24) + €150 aanschaf + eenmalige kosten) ±950 euro kwijt.Een iPhone4 heb je simlock vrij niet voor <€850…Nou, zie nu maar eens een abo te verkrijgen met internet voor 100 euro over 2 jaar!

    Niet onder de 850 euro?
    Ik heb vandaag een iPhone 4 gehaald voor 629 euro.. (16GB)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.