X-Band geeft de iPad een handgreep

De X-Band van TKO Solutions zorgt ervoor dat de iPad een handgreep krijgt. De elastische band met leren hoekpunten zou vooral in ziekenhuizen en het bedrijfsleven moeten aanslaan.

ipad handgreepDe X-Band kan een handig accessoire zijn voor mensen die wat moeite hebben om hun iPad vast te houden. Je vouwt de flexibele band van de X-Band rondom de hoekpunten van de iPad en kunt daarna makkelijk je hand erachter steken. Grootste voordeel: je iPad vasthouden met één hand zonder risico dat hij op de grond valt. Elegant ziet het er niet uit, maar dat is bij toepassingen in ziekenhuizen of op de bouwplaats misschien ook niet zo’n belangrijke eis. De X-Band kost $19,95.

Het accessoire werd als eerste gedemonstreerd op een conferentie in Seattle. Er waren toen nog twee uitvoeringen, met respectievelijk 2 en 4 hoekpunten. Alleen het model met 4 hoekpunten is nu verkrijgbaar. De X-Band is gemaakt van leer met stof. Je krijgt er zelfvertrouwen van tijdens het presenteren van belangrijke financiële cijfers aan je baas en je hand raakt niet vermoeid. Tenminste, dat zegt de fabrikant.

Meer info: X-Band van TKO Solutions
Tipgever: Paul

x-band ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2010, 10:33
Categorie Accessoires
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.