Reacties voor: Vodafone verhoogt 3G-snelheden in april

Vodafone gaat in april 2014 de 3G-snelheden voor Bel+Sms+Web en Scherp-abonnementen verhogen. Dit laat de provider weten.
Lees het complete artikel → Vodafone verhoogt 3G-snelheden in april
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Als ze nu eerst voor goede dekking zorgen…

  2. @Arjan Maas: Inderdaad, ik wil onderhand wel eens gebruik maken van 4G. Ik betaal er wel voor…

  3. In Leiden centrum heb ik een zwaar slechte verbinding. Op de Veluwe heb ik zelfs een betere verbinding (3G)

  4. Origineel geplaatst door Arjan Maas
    Als ze nu eerst voor goede dekking zorgen…

    Haha precies reclame maken met 4 g in de randstad maar 3 g hebben ze niet eens

  5. Ik snap het niet helemaal… Ik heb ook een Bel SMS Web abonnement afgesloten eind 2012, maar hier in Maastricht geeft Speedtest op het 3G-netwerk een downloadsnelheid van 15,13 Mbps aan. Iemand enig idee hoe dat kan?

  6. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Ik snap het niet helemaal… Ik heb ook een Bel SMS Web abonnement afgesloten eind 2012, maar hier in Maastricht geeft Speedtest op het 3G-netwerk een downloadsnelheid van 15,13 Mbps aan. Iemand enig idee hoe dat kan?

    Ik heb ook al altijd die downloadsnelheid gehad, althans op plekken waar het bereik goed is. In de mail die ik heb ontvangen van vodafone gaat het dan ook enkel over verhoging van de uploadsnelheid.

  7. Zou dit dan ook gelden voor alle Ziggo klanten?
    Die zitten tenslotte ook op het Vodafone netwerk, of werkt dat weer niet zo?

  8. Ik heb nog ‘n sim only abonnement van voor 2012, en ik heb het idee dat ik de laatste tijd sneller en stabieler 3G heb op m’n iPhone 4s.

    Kan dat komen doordat er steeds meer mensen het 3G netwerk verlaten naar 4G en de drukte afneemt?
    Tot vorig jaar vond ik gewoonweg niet meer te doen met Vodafone, internetten onderweg. Nu gaat dat doorgaans weer prima (muziek streamen etc)

  9. Op heel veel plekken in het land heb ik niet eens 3G!

  10. Ben blij dat ik in maart kan overstappen naar Hi. Heb het wel gehad met vodafone zeer dure abonnementen, slechte kwaliteit; geluidskwaliteit is soms erg slecht tijdens het bellen, regelmatig weg vallende gesprekken, mensen die mij bellen krijgen direct de voicemail te pakken terwijl dat ik vol bereik heb. Kortom mensen neem kpn of 1 van de providers die op het netwerk van kpn zitten. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  11. En de vaste klanten van voor 2012?
    Ik mag niet eens een 4G Blox aanzetten.
    Ze hebben zelfs alleenstaande aan de telefoon gezegd dat ze mensen met een oud abonnement naar een nieuw willen hebben…

  12. Laat ze eerst maar eens zorgen dat 3G overal werkt. Op het moment heb ik ongeveer 50% van de tijd geen 3G dekking. En dat betekend in de praktijk gewoon geen internet, want op Edge of GPRS krijg ik gewoon geen data binnen. Dat werkt bij Vodafone zo langzaam, dat de server aan de andere kant van je verbinding steeds stopt met een time-out. Zelfs bij zoiets banaals als een Twitter-berichtje van 140 tekens.

    En als je dan denkt dat ik praat over hartje Veluwe of midden op het IJsselmeer, nee, ik heb het dan over grote steden waar ik geregeld geen internet heb. Kortom, dit was m’n laatste Vodafone abonnement, met T-Mobile had ik dit soort problemen nooit.

  13. Telfort komt deze maand ook al met een verdubbeling van de snelheden tot maximaal 14,4Mbps

  14. Origineel geplaatst door janiks
    Ik heb ook al altijd die downloadsnelheid gehad, althans op plekken waar het bereik goed is. In de mail die ik heb ontvangen van vodafone gaat het dan ook enkel over verhoging van de uploadsnelheid.

    Klopt, ik heb ook een sms van Vodafone gehad betreft het verhogen van de uploadsnelheid. De downloadsnelheid was al eerder verhoogd.

  15. En zakelijke klanten (iPhone 35 ABO en ondernemersbundel web ABO) krijgen weer niks…

  16. Ik heb geen Iphone dan maar heb altijd prima bereik met Vodafone in Nederland, ik was laatst zelfs nog een stukje over de grens en bleef gewoon op Vodafone nl zitten nog.

    Ik zit er al 7 jaar naar altijd tevreden goed bereik, ik zit soms op 3G maar meeste van de tijd op H+ of 4G tegenwoordig.

  17. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik heb geen Iphone dan maar heb altijd prima bereik met Vodafone in Nederland, ik was laatst zelfs nog een stukje over de grens en bleef gewoon op Vodafone nl zitten nog.

    Ik zit er al 7 jaar naar altijd tevreden goed bereik, ik zit soms op 3G maar meeste van de tijd op H of 4G tegenwoordig.

    dan ben je wel 1 van de weinigen.

  18. Waarom loopt iedereen altijd op providers te zeiken. Versnelt Vodafone gratis de snelheid, is het weer niet goed. Wees eens tevreden. Zeurpieten.

  19. @Zaandammer: Ik ben begin januari overgestapt en tot nu toe zeer tevreden met Hi. Vanwege dezelfde klachten en de veel te dure Vodafone abonnementen (de RED abbo’s zijn gewoon veel te duur) heb ik de overstap gemaakt naar Hi 4G. Beste dekking in NL en met de wetenschap dat de providers echt niet meer zullen investeren in 3G geen spijt van!

  20. Ik heb veel 4G de laatste tijd bij Vodafone..3G was lang dramatisch bij Vodafone.. In Bussum (hartje ‘t Gooi) meestal alleen Edge netwerk op mijn 5S was met Iphone 4 ook zo… Zeer slechte dekking aldaar!!

  21. @marc: Ziggo Mobiel zit al op 14,4 Mbps

  22. @Zaandammer: Er zijn genoeg tevreden klanten. Alleen de klagers kom je op internet tegen. Dit soort problemen kunnen bij iedere provider voorkomen. Ik zit zelf bij Vodafone vanaf het begin en ik heb niks te klagen dus snap ook niet hoe mensen zeggen dat ze door het hele land geen bereik hebben aangezien ik ook door het hele land kom en niks te klagen heb.

  23. Ik heb bel+sms+web sinds oktober 2012, maar heb niks gehoord. Een testje levert in centrum Maastricht een downloadsnelheid van max. 6,8 Mbit/s op. Enig idee hoe dat kan?

    Afgaande op bovenstaande reacties, niet het artikel.

  24. Heb sinds oktober 2013 een Red abb. van Vodafone, maar zodra ik buiten de deur in de tuin kom geen Internet meer. Woon in een dorp in het Land van Maas en Waal. Heb al geklaagd bij Vodafone, maar er iets aan doen go maar. Dus na 6 maanden maar opzeggen, want voldoen niet aan hun eigen voorwaarden. Aan anderen hetzelfde advies en laat ze maar konen. Blokkeren die zooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.