Reacties voor: Vodafone introduceert onbeperkt internet-bundels en 5G ready abonnement

Vodafone komt in maart met nieuwe bundels. Zo komt er eindelijk een bundel met onbeperkt internet en kunnen nieuwe en huidige klanten vanaf dat moment ook profiteren van een 5G ready abonnement.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Zonder meerprijs is wel netjes ik weet nog wel ten tijde van 4G, je moest dan 2,50 ofzo extra betalen bij zowat alle providers een hele tijd.
    Maar goed tegenwoordig met deze abbo prijzen van de grote jongens snap ik het wel, die zijn zo duur hoeft geen meer prijs meer bij.

    Voor mij geen 5G voorlopig zit bij simpel voor 4 euro per maand heerlijk, misschien dat ik zelfs nog wel naar 250mb pakket ga als dit er nog is.

  2. Voor mij geen 5G voorlopig zit bij simpel voor 4 euro per maand heerlijk, misschien dat ik zelfs nog wel naar 250mb pakket ga als dit er nog is.

    Voor een Nokia 3310 is dat ook wel genoeg…

  3. Zit wel lekker bij de red together bundel. Met zijn tweeen 160gb voor 35 euro totaal (17.5 pp). Weet niet eens wat ik moet doen met al die data, dus gewoon onbeperkt zonder restricties.

  4. Laat ze eerst maar eens de e-sim introduceren… Zodra mijn contract afloopt ga ik naar T-mobile en kan ik met 1 telefoon minder af.

  5. Origineel geplaatst door Willem
    Laat ze eerst maar eens de e-sim introduceren… Zodra mijn contract afloopt ga ik naar T-mobile en kan ik met 1 telefoon minder af.

    Dat dus. Elke keer vraag ik er om maar krijg steeds ontwijkende antwoorden. Bagger vind ik het worden.

  6. Helemaal mee eens e Sim kom op man

  7. Zit momenteel bij Tele2 maar ben niet tevreden met het netwerk. Voorheen had ik Vodafone was ook niet helemaal ok maar wil ze wel nog een kans geven bij een redelijke prijs. Of het wordt de oude betrouwbare KPN.

  8. @michael: De goedkoopste variant is € 42,50 voor 2 personen in combinatie met ziggo. Volgens mij vergeet je iets! Je krijgt volgens mij niet allebei Ziggo korting

  9. @Karst: Nee hoor loop gewoon met een iPhone 11

  10. @Willem: Precies dat dus!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.