Reacties voor: Vodafone: ‘Straks met iPad alle tv-zenders te bekijken’

Vodafone gaat van start met tv-kijken. Volgens directeur Bart Hofker kun je straks met een iPad in huis alle tv-zenders bekijken en daarna de tablet meenemen in de auto of trein om verder te kijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Zou beter zijn als ze eerst hun mobielnetwerkgoed en netjes hebben. gewoon hotspot voor iedereen op je iphone zonder weer geld te vragen.

  2. “In de trein of auto verder kijken”. Tuurlijk met een datalimiet van 250Mb, dat zouden ze wel willen! Data-abonnement = de nieuwe melkkoe

  3. Wat heeft glasvezelnetwerk nou te maken met “grenzen tussen mobiel internet, vast internet en televisie vervagen.”

    Kan ik dan tv ontvangen op mijn ipad als ik onderweg ben of alleen als ik thuis ben? Dan kijk ik wel op de tv.

  4. Zolang er een limiet zit aan mobiel internet is het niet verstandig om met een ipad gebruik te maken van 3G, trouwens ook niet met een smartphone want buiten de databundel gelden woekerprijzen.

  5. Een TV ontvanger in de iPad 3 zou dat probleem met de data oplossen.. Maar dat zie ik nog niet 1, 2, 3 gebeuren

  6. De consument is er zeker klaar voor, maar niet tegen iedere prijs. Ik heb thuis TV, telefoon en internet. En ik ga niet hetzelfde bedrag nog eens aftikken om ‘on the road’ hetzelfde te kunnen. En als ik dan de grens over ga het driedubbele. Het zou beter zijn als aanbieders diensten gaan integreren en een totaalpakket aanbieden voor concurerende prijzen in plaats van belachelijke prijzen.

  7. Wat een onzin praters zijn het toch. Onderweg TV kijken met hun tarieven voor mobiel internet?????? Dream on…..Stop de koppelverkoop van internet..

  8. Het zou ook heeeeel fijn zijn als Vodafone zorgt voor 3G-dekking in het hele land. Bijvoorbeeld in Cadzand en omgeving. Zit ik daar in mijn vakantiehuisje met mijn iPad + Vodafone abonnement. Fail!!!

  9. Origineel geplaatst door kaanmijo
    Een TV ontvanger in de iPad 3 zou dat probleem met de data oplossen.. Maar dat zie ik nog niet 1, 2, 3 gebeuren

    Je kunt voor DVB ondvangst zoiets als de Tivizen gebruiken. http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/tivizen.html
    echter heb je daar ook een maar alleen de publieke zenders mee en een enkele regionale zender mee. anders zou je dezelfde optie moeten gebruiken met een Kpn digitenne abo. tv via een datalink is gewoon een te dure oplossing.

  10. Laat ze er eerst maar eens voor zorgen dat m’n slingbox voor tv niet meer geblokkeerd is. Betaal €50 voor mifi onbeperkt en dan blokkeren ze de boel.

  11. Ben benieuwd naar de prijzen.. Als t gratis is bij vf abonnement juich ik het toe maar ga geen tientjes per maand neerleggen voor tv op de ipad terwijl er thuis ook gewoon tv is.. En on the road is niet te doen ivm data limieten! Zou het ook beschikbaar zijn voor niet vf klanten?

  12. De klanten zijn er klaar voor ?

    De klanten zijn er klaar MEE !

    Zorg eerst maar voor goede bereikbaarheid, MET behoud van snelheid, want 7,2 mps down heb ik nog zelden of nooit kunnen meten. Geef dan ook gewoon de hotspot functie van iphone/ipad vrij, dan kom ik tenminste eerder aan m’n datalimiet en ga ik dus meer betalen.
    Raar business model hanteren die mensen.

  13. Tuurlijk.

    Maar eerst maar weer eens een flatfree data abbo aanbieden

  14. Welke simpele zielen verzinnen dit toch bij die providers? Dit moet de directie zijn die een flinke Bentley rijdt, want ‘normale’ consumenten gaan hier weinig extra kosten aan vuil maken.

    – Creëer een stabiel netwerk;
    – Standaardiseer je abonnementen in plaats van voor ieder klein segment een ander abonnement;
    – Hanteer acceptabele tarieven waar Nederlanders zich in kunnen vinden.

    Zo kun je er nog wel 10 opnoemen.

  15. In de trein verder kijken met je iPad, dat gaat je heel wat kosten. Sukkels! De klant als supermelkkoe.

  16. Via de app uitzending gemist kan je content van de publieke zenders bekijken wanneer je dat zelf wilt. Okay, niet alles, maar als er iets is wat je wil zien dan kan je dat meestal wel elders bekijken. En als je een film wil zien, dan download je die gewoon. Dan kan je die bovendien reclameloos bekijken. Daar kan de televisie niet tegen op.

  17. En wat is er nu zo boeiend op TV dat we dat ook nog eens onderweg zouden willen bekijken?

  18. Is al lang mogelijk bij UPC met slingplayer app en een slingbox tussen je UPC box en je router. Ik kijk overal alle UPC kanalen. Wifi is het meest ideaal en kwalitatief net of je thuis zit. Zonder verdere meerkosten en je vertrouwde afstandbediening kijken maar. 3g is zonder meer werkbaar. Af en toe moet ie bufferen. Niet top.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.