Glatt stylus kan iPad-slaapfunctie activeren

Essential TPE heeft twee accessoires voor de iPad 2 uitgebracht: een achterklep en een stylus met de naam Glatt, die je aan de iPad kun plakken.

Essential-TPE-glatt stylusAccessoiremaker Essential TPE heeft twee nieuwe accessoires voor de iPad 2 uitgebracht. Eén ervan is een achterklep voor de iPad , met de naam Iro, die te gebruiken is in combinatie met de Smart Cover. Het andere accessoire is de magnetische Glatt-stylus met rubberen schrijftip. Het bijzonder hiervan is dat de stylus ook ervoor kan zorgen dat de slaap/wekfunctie van de iPad 2 wordt geactiveerd – zonder hulp van de cover. Het bedrijf spreekt over een stylus 2.0.

Qua uiterlijk lijkt de Glatt op de AluPen, die we vandaag op iPhoneclub hebben besproken. De Glatt is ook gemaakt van aluminium, maar heeft een afgeplatte zijkant en is magnetisch, zodat hij aan de zijkant van de iPad kan worden bevestigd. Ook als de Smart Cover aanwezig is, kun je de Glatt-stylus aan de iPad vastmaken.

Heb je geen Smart Cover in gebruik, dan kun je de stylus ook gebruiken om de iPad in slaapmodus te brengen. De stylus komt beschikbaar beschikbaar in zes kleuren: zilver, zwart, magenta, bruin, donkerblauw en groen. Essential TPE is een bedrijf dat in Taiwan is gevestigd, maar de spullen via wederverkopers wereldwijd verkoopt.

glatt stylus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2011, 22:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.